LINEA ALL BLACK NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCOM
LINEA ALL BLACK NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCOM


Nosnosť
Nosnosť

Brzdný systém
Brzdný systém

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Navijak Linea All Black s voľnobežnou brzdou

Veľmi dobre fungujúci, cenovo výhodný, dvojkľučkový, atraktívne vyzerajúci navijak s voľnobežnou brzdou. Tento navijak prijateľnej kvality odporúčame pre kaprárov preferujúcich výhodnú cenu. Vďaka priloženému vlascu môžete ísť rovno do boja s nedravými rybami.

Navijak sa dodáva aj s grafitovou cievkou, ktorá umožňuje používať vlasce rôznej hrúbky.


Navijak s veľmi obľúbeným grafitovým telom. Vďaka tomuto materiálu ho charkterizuje odolnosť a malá hmotnosť zaručujúca pohodlné používanie.
Na navijak sa dostala obľúbená cievka, ktorej formu možno nazvať tradičnou, na trhu je prítomná už niekoľko desaťročí. Príslušenstvo k navijaku tvorí aj jedna náhradná cievka.
V navijaku umiestnená zadná brzda zaručuje úspešné používanie počas celej doby zdolávania. Vďaka jemne nastaviteľnej brzde sa vieme v okamihu prispôsobiť sile zdolávanej ryby. Brzdný systém je potrebné nastaviť ešte pred začiatkom lovu v závislosti od jednotlivých prvkov montáže.
Zapnutím voľnobežnej brzdy, ktorá sa nachádza v zadnej časti navijaka, dokáže ryba stiahnuť šnúru z cievky. Toto má dôležitú úlohu predovšetkým v noci pri love dravých rýb. Tvrdosť tejto brzdy možno regulovať skrutkou v zadnej časti navijaka. Dôležité je, že pri zdolávaní musíme používať hlavnú brzdu. Pre zdolávanie voľnobežná brzda nie je vhodná, prílišná záťaž môže spôsobiť poškodenie navijaka. Pri záseku musí byť bojová brzda vo vypnutom stave, pretože môže dôjsť k odmotaniu veľkého množstva šnúry, čo môže viesť k vzniku nechcených uzlov. Navijaky s voľnobežnými brzdami sú čoraz populárnejšie. V súčasnosti používajú tento univerzálny typ navijakov aj zástancovia klasického lovu zo dna a feeder rybári.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
L1209-160  29.90 EUR 60002+1Predná brzda + Voľnobežná brzda5,2:1GrafitGrafit0,45 mm / 150 m470 g


BANAX NAVIJAK HELICON 5600NF
90.90 Eur
LINEA VIGOR CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
21.90 Eur
LINEA HYPER CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
28.90 Eur
LINEA VIGOR NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCOM
20.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK SUPER RUNNER
19.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK METHOD FEEDER RUNNER
32.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos