LINEA VIGOR NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCOM
LINEA VIGOR NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCOM

Akcia prutu
Akcia prutu

Univerzálne použitie
Univerzálne použitie

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Navijak s voľnobežnou brzdou Linea Vigor Carp New

Rad Vigor Carp s menšími rozmermi myslel nielen na boilies rybárov, ale aj na feeder, picker rybárov. Teda veľkých bratov nasledujú menší rodinní príslušníci.

Veľmi šikovný, mimoriadne dobre vyzerajúci výrobok za rozumnú cenu. Náhradná grafitová cievka má veľkú kapacitu šnúry, takže s ním môžeme loviť aj na vzdialenejších lovných miestach.


Pohon navijaka dostal kovový kryt. Pre spoľahlivosť, odolnosť a pohodlné používanie, ktoré zabezpečuje ľahká konštrukcia z grafitu je tento materiál obľúbený u výrobcov navijakov.
Na navijakoch sa čoraz častejšie stretávame s kovovou cievkou. Odľahčená cievka klasického tvaru je odolná voči vonkajším fyzikálnym vplyvom a korózii. Príslušenstvo k navijaku tvorí aj jedna náhradná grafitová cievka.
Pri zdolávaní veľkých rýb je dôležité, aby sa brzdný systém navijaka neopotreboval, pretože to môže viesť až k pretrhnutiu šnúry a strate ryby. Na tento navijak sa dostala prvá brzda odolná voči opotrebovaniu z kvalitného materiálu, ktorú je potrebné nastaviť ešte pred začatím lovu v závislosti od zaťažiteľnosti šnúry, nadväzca a tvrdosti prútu.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
L1287-340  20.90 EUR 40003Predná brzda + Voľnobežná brzda5,2:1GrafitGrafit0,40 mm / 180 m350 g
L1287-360  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 20.90 EUR 60003Predná brzda + Voľnobežná brzda5,2:1GrafitGrafit0,40 mm / 220 m480 g


BANAX NAVIJAK HELICON 5600NF
90.90 Eur
LINEA ALL BLACK NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCOM
29.90 Eur
LINEA VIGOR CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
21.90 Eur
LINEA HYPER CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
28.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK SUPER RUNNER
19.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK METHOD FEEDER RUNNER
32.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos