EYELEVEL SLNEČNÉ OKULIARE FISHERMAN GREY
Popis produktu

Slnečné okuliare Eyelevel Fisherman Grey

Slnečné okuliare z Anglicka sa tešia veľkej obľube v okruhu rybárov, za čo vďačia predovšetkým veľmi kvalitným šošovkám.

Na vodnom brehu je pri ochrane našich očí veľmi dôležité nosenie výhradne polarizovaných slnečných okuliarov. Tieto šošovky filtrujú od vodnej hladiny sa odrážajúce slnečné lúče a tlmia trblietanie vody, preto možno vidieť aj do vrchných vrstiev priehľadnej vody. Počas rybolovu ľahšie vidieť kmitajúci špic a anténu plaváka aj počas ostrého slnečného žiarenia.

Podstatou viditeľnosti vrchnej vrstvy vody, ako aj dravých rýb je, že môžu znásobiť úspešnosť prívlačového lovu, pre zástancov tejto metódy odporúčame používanie týchto okuliarov. Na stopkách sa nachádzajú výrazné zosilnenia. Dôvodom je, aby boli okuliare čo najuzavretejšie a najmasívnejšie. Zabránia aj prieniku lúčov do oka zboku, tým maximalizujú ochranu.

Polarizované šošovky odporúčame čistiť na to určenými utierkami, aj minimálne škrabance môžu zapríčiniť prienik škodlivých slnečných lúčov. Popri rybolove ich odporúčame aj pri športovaní a na výlety.

Beh, chôdza, voľnočasové aktivity, to sú všetko záľuby, pri ktorých by sme nemysleli na to, aké dôležité je používanie polarizovaných okuliarov s UV filtrom.

 



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Materiál Vlastnosti Farba
74101-306 EYELEVEL SLNEČNÉ OKULIARE FISHERMAN 21.90 EUR Fisherman GreyPlastový rámPolarizované skláČierny rám, sivé sklíčka


THE ONE SLNEČNÉ OKULIARE ŽLTÉ
32.90 Eur
EYELEVEL SLNEČNÉ OKULIARE JETTY GRAY
21.90 Eur
EYELEVEL SLNEČNÉ OKULIARE REEF GRAY
21.90 Eur
EYELEVEL SLNEČNÉ OKULIARE RIVER BLUE
24.90 Eur
EYELEVEL SLNEČNÉ OKULIARE ULTIMATUM GRAY
18.90 Eur
EYELEVEL SLNEČNÉ OKULIARE MARTIME BLUE
24.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos