THE ONE PELLET BOX MICROCOLD MIX
Popis produktu

The One Pellet Box Microcold Mix

 

Zmes peliet Microcold je na základe svojho zloženia vhodná na použitie pri nízkych teplotách vody, respektive je celoročne využiteľná pri love vo väčších hĺbkach so studenou vodou.

 

Peletový mix s veľkosťou 1,5 - 4 mm obsahuje rôzne verzie  bielkovinových a olejových zložiek, ktoré sa rozpúšťajú neskôr a preto dokáže kapre udržať na kŕmnom mieste dlhšie, pričom rýchlo rozpustné zložky vyvolávajú okamžitý efekt navnadzovania. 

 

Vďaka týmto vlastnostiam je zmes úspešne použiteľná aj pre účely rýchleho rybolovu nakoľko už na začiatku lovu dokáže ryby veľmi rýchlo prilákať na kŕmne miesto. Máme možnosť dosiahnuť extra vnadiaci účinoka na to stačí zmes pred samotným použitím namočiť na 10 - 30 minút v jednom z tekutých produktov rady The One Liquid Activator alebo The One Secret Juice. 

 

Liquid Activator vyvíja svoj účinok pri dne pričom Secret Juice pracuje v celom vodnom stĺpci a tak vyvoláva záujem aj u rýb pohybujúcich sa v jednotlivých zónach vodného stĺpca.

 

Pellet Boxi predstavujú mimoridne dobrý pomer cena - kvalita, najmä ak vezmeme do úvahy to že sa predáva v unikátnom odolnom a dizajnovom vedre The One, ktorý je možné v budúcnosti využiť na rôzne účely.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Balenie
98038-101  18.90 EUR 7.56 EUR/KG Nový Microcold Mix2,5 kg + vedro


BENZAR MIX FRANCÚZSKY CHLIEB
2.47 Eur
PVA BOMB
8.30 Eur
BENZAR MIX METHOD PVA BOMB ŠUMIVÉ 20KS/BALENIE
9.00 Eur
CARP EXPERT PLANKTÓN 3KS/BALENIE
4.61 Eur
THE ONE PELLET BOX SPOD&PVA PELLET MIX
16.20 Eur
THE ONE PVA BOMBS 10 KS/BALÍK
5.33 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos