This product is currently not available.
THE ONE PARTICLE MIX 2L
THE ONE PARTICLE MIX 2L

Základom úspešného rybolovu je kŕmenie!

The One Particle mix možno použiť pri výrobe kŕmnych zmesí, ako aj samostatne, ako spod mix.

Zloženie:

Kukurica
- Najzákladnejšia a obľúbená pochúťka kaprov. Vďaka vysokému obsahu uhľohydrátov ju kapre s obľubou konzumujú. Kvôli ľahkej stráviteľnosti zadrží na našom kŕmnom mieste aj už najedené ryby, keďže ich núti kŕmiť sa.

Tigrí orech
- Mnohým už netreba predstavovať, ale pre tých, ktorí to ešte nevedia, tigrí orech je plodina s veľmi sladkou mandľovou arómou. Vďaka vysokému obsahu škrobu, oleja a bielkovín je pre ryby veľmi výživný, preto ho tak radi konzumujú.

Lupina
- Jeho najbližším známym druhom je fazuľa alebo hrach. Preto disponuje nadpriemerne vysokým obsahom bielkovín, ktoré ryby milujú.

Ľanové semienka
- Tajná zbraň! Mnohí ich vynechávajú zo svojich zrnitých kŕmnych zmesí s tým, že prilákajú drobné ryby, ale nie je to tak!

V klíčenej forme obsahujú extrémne množstvo výživných látok, nie náhodou sa v ľanovom semienku nachádzajú najviac využiteľné rastlinné bielkoviny.

Ochutené sú už dobre známymi The One príchuťami:

- Red ( Jahoda, korenistá klobása )

- Black ( Chobotnica, slivka )

- Purple ( Krab, čučoriedka )

- Gold ( Scopex - karamel )

Obsahuje betaín zvyšujúci chuť do jedla a pridané aminokyseliny, ktoré ich vyzdvihujú z radu klasických mixov zŕn! Dostupné v praktickej uzatvárateľnej umelohmotnej nádobe.

CARP EXPERT KUKURICA
4.61 Eur
CARP EXPERT HOLIDAY MIX
5.30 Eur
CARP EXPERT KONOPE NATURAL
7.30 Eur
TIMÁR MIX PRAŽENÉ KONOPNÉ SEMENO
9.00 Eur
CARP EXPERT KŔMNA ZMES
4.25 Eur
CARP EXPERT SEVEN MIX
6.30 Eur
Misia na amura
Zobrazí sa: 2021-06-26 | Zdroj: Martin Balázs | Správy od vody

Misia na amura Zavítal som na miestnu vodu, kde som sa chcel pokúsiť uloviť amura. Keďže teplota vonku bola ako posledné dni veľmi vysoká, jazero bolo skoro prázdne. Až na jedného rybára, ktorý lovil na opačnej strane jazera, takže som mal na výber, kde budem loviť. Vybral som ...

No related videos