PROMIX AQUA UNI PELLET 800G
Popis produktu

Promix Aqua Uni pelety

 

Pelety Aqua Uni sa od peliet Aqua Classic z hľadiska obsahového indexu líšia vo viacerých bodoch. Dá sa využiť mnohými spôsobmi, na jar a na jeseň je vo vodách málo dostupných bielkovín, takže v týchto obdobiach má veľmi vysoký stupeň vábenia, a to aj v porovnaní s inak vynikajúcim výkonom.

 

Jeho obsah bielkovín je obzvlášť vysoký, 45%. Väčšinu z toho poskytuje španielska rybia múčka, živočíšne bielkoviny a krvná múčka, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality.

 

Samozrejme, táto peleta obsahuje aj rastlinné zložky. Aj tu sú však rozdiely, okrem pšenice a repky je slnečnicový koncentrát pre ryby obzvlášť cenný a bohatý na živiny. Tie zaručujú primeraný obsah sacharidov a vlákniny v pelete, ako aj jej ľahkú stráviteľnosť.

 

Esenciálne mastné kyseliny zohrávajú veľmi dôležitú úlohu vo výživových potrebách rýb, pretože je najťažšie ich získať pod vodou, z prirodzenej potravy. Z toho vyplýva, že zdroje potravy, v ktorých sa tieto cenné tuky nachádzajú, sú v podmorskom svete najžiadanejšie. Peleta obsahuje 2 druhy , rybí olej a repkový olej, ktoré sa výborne dopĺňajú.

 

Z vyššie uvedeného môžete vidieť, aký kompletný zdroj potravy je táto peleta. Vďaka tomu je pre ryby úplne nevyhnutná.

 

Peleta Aqua Uni má dobrú absorpčnú kapacitu, takže sa dá jednoducho ochutiť akoukoľvek tekutou alebo vo vode rozpustnou príchuťou pre ďalšie zvýšenie efektu nástrahy. Nie je to však bezpodmienečne nutné, v podstate má silnú, rybiu vôňu.

 

Pri dopade do vody, sa veľmi rýchlo  rozpadne a v priebehu niekoľkých minút vtiahne rybu z bezprostrednej blízkosti. To samozrejme neznamená, že by sa peleta rýchlo rozpustila, iba sa začnú v okolí rozptyľovať zložky vnímateľné pre ryby.

 

Odporúča sa samostatne od topiaceho sa ľadu po mrznúcu vodu, ale vo veľmi teplých vodách sa oplatí miešať s peletami Aqua Classic.

 

Cieľová ryba: kapor, karas, pleskáč, lieň a dokonca aj amur.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Rozmer Balenie
AGU20-000 AQUA UNI 2 MM 7.70 EUR 9.63 EUR/KG Aqua Uni2 mm800 g
AGU40-000 AQUA UNI 4 MM 6.30 EUR 7.88 EUR/KG Aqua Uni4 mm800 g


BENZAR MIX MIKRO PELETY FEEDER 800G
4.97 Eur
BENZAR MIX PELETY RAPID MIX 1200G
8.70 Eur
MOTABA CARP AMINO PELLET
8.00 Eur
FEEDERMANIA PELETY 2MM, 4MM - 800G
8.30 Eur
PROMIX PELETY METHOD 2MM
8.00 Eur
AQUA GARANT METHOD PELETY BOX 400G
6.00 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos