MOTABA CARP DUMBELL WAFTERS
Popis produktu

Korenie Wafters method feeder dumbell 10x8mm
Vztlakovú silu korenistých rozpustných Wafters sme nastavili tak, aby nástraha zdvihla len vlasový nadväzec a vybalansovala 10-12 háčik. Charakterizuje ju príjemná korenistá aróma. Má predĺženú dobu rozpúšťania, preto nástraha výborne drží na tŕni a v nich obsiahnuté prirodzené aminokyseliny sa vylučujú postupne, tak zaručujú vábivý účinok. Vďaka nepretržitému vývoju sme vypracovali postup, ktorý umožňuje rozpúšťanie takých materiálov vo vode, ktoré sa menej alebo vôbec nerozpúšťajú. Preto sme vypracovali veľké množstvo rozpustného materiálu, navýšiac šancu na úlovok!  

Wafters method feeder dumbell vanilka 10x8mm
Vztlakovú silu vanilkových rozpustných Wafters sme nastavili tak, aby nástraha zdvihla len vlasový nadväzec a vybalansovala 10-12 háčik. Charakterizuje ju príjemná vanilková aróma. Má predĺženú dobu rozpúšťania, preto nástraha výborne drží na tŕni a v nich obsiahnuté prirodzené aminokyseliny sa vylučujú postupne, tak zaručujú vábivý účinok. Vďaka nepretržitému vývoju sme vypracovali postup, ktorý umožňuje rozpúšťanie takých materiálov vo vode, ktoré sa menej alebo vôbec nerozpúšťajú. Preto sme vypracovali veľké množstvo rozpustného materiálu, navýšiac šancu na úlovok!  

Wafters method feeder dumbell jahoda-kyselina maslová 10x8mm
Vztlakovú silu rozpustných Wafters s príchuťou jahoda-kyselina maslová sme nastavili tak, aby nástraha zdvihla len vlasový nadväzec a vybalansovala 10-12 háčik. Charakterizuje ju príjemná aróma jahoda-kyselina maslová. Má predĺženú dobu rozpúšťania, preto nástraha výborne drží na tŕni a v nich obsiahnuté prirodzené aminokyseliny sa vylučujú postupne, tak zaručujú vábivý účinok. Vďaka nepretržitému vývoju sme vypracovali postup, ktorý umožňuje rozpúšťanie takých materiálov vo vode, ktoré sa menej alebo vôbec nerozpúšťajú. Preto sme vypracovali veľké množstvo rozpustného materiálu, navýšiac šancu na úlovok!

Wafters method feeder dumbell med 10x8mm
Vztlakovú silu medových rozpustných Wafters sme nastavili tak, aby nástraha zdvihla len vlasový nadväzec a vybalansovala 10-12 háčik. Charakterizuje ju príjemná medová aróma. Má predĺženú dobu rozpúšťania, preto nástraha výborne drží na tŕni a v nich obsiahnuté prirodzené aminokyseliny sa vylučujú postupne, tak zaručujú vábivý účinok. Vďaka nepretržitému vývoju sme vypracovali postup, ktorý umožňuje rozpúšťanie takých materiálov vo vode, ktoré sa menej alebo vôbec nerozpúšťajú. Preto sme vypracovali veľké množstvo rozpustného materiálu, navýšiac šancu na úlovok!

Wafters method feeder dumbell čokoláda-pomaranč 10x8mm
Vztlakovú silu čokoládovo-pomarančových rozpustných Wafters sme nastavili tak, aby nástraha zdvihla len vlasový nadväzec a vybalansovala 10-12 háčik. Charakterizuje ju príjemná čokoládovo-pomarančová aróma. Má predĺženú dobu rozpúšťania, preto nástraha výborne drží na tŕni a v nich obsiahnuté prirodzené aminokyseliny sa vylučujú postupne, tak zaručujú vábivý účinok. Vďaka nepretržitému vývoju sme vypracovali postup, ktorý umožňuje rozpúšťanie takých materiálov vo vode, ktoré sa menej alebo vôbec nerozpúšťajú. Preto sme vypracovali veľké množstvo rozpustného materiálu, navýšiac šancu na úlovok!

Wafters method feeder dumbell ananás 10x8mm
Vztlakovú silu ananásových rozpustných Wafters sme nastavili tak, aby nástraha zdvihla len vlasový nadväzec a vybalansovala 10-12 háčik. Charakterizuje ju príjemná ananásová aróma a citrónová farba. Má predĺženú dobu rozpúšťania, preto nástraha výborne drží na tŕni a v nich obsiahnuté prirodzené aminokyseliny sa vylučujú postupne, tak zaručujú vábivý účinok. Vďaka nepretržitému vývoju sme vypracovali postup, ktorý umožňuje rozpúšťanie takých materiálov vo vode, ktoré sa menej alebo vôbec nerozpúšťajú. Preto sme vypracovali veľké množstvo rozpustného materiálu, navýšiac šancu na úlovok!

Wafters method feeder dumbell lemon 10x8mm
Vztlakovú silu citrónových rozpustných Wafters sme nastavili tak, aby nástraha zdvihla len vlasový nadväzec a vybalansovala 10-12 háčik. Charakterizuje ju príjemná citrusová aróma. Má predĺženú dobu rozpúšťania, preto nástraha výborne drží na tŕni a v nich obsiahnuté prirodzené aminokyseliny sa vylučujú postupne, tak zaručujú vábivý účinok. Vďaka nepretržitému vývoju sme vypracovali postup, ktorý umožňuje rozpúšťanie takých materiálov vo vode, ktoré sa menej alebo vôbec nerozpúšťajú. Preto sme vypracovali veľké množstvo rozpustného materiálu, navýšiac šancu na úlovok!

Wafters method feeder dumbell cesnak 10x8mm
Vztlakovú silu cesnakových rozpustných Wafters sme nastavili tak, aby nástraha zdvihla len vlasový nadväzec a vybalansovala 10-12 háčik. Charakterizuje ju príjemná cesnaková aróma. Má predĺženú dobu rozpúšťania, preto nástraha výborne drží na tŕni a v nich obsiahnuté prirodzené aminokyseliny sa vylučujú postupne, tak zaručujú vábivý účinok. Vďaka nepretržitému vývoju sme vypracovali postup, ktorý umožňuje rozpúšťanie takých materiálov vo vode, ktoré sa menej alebo vôbec nerozpúšťajú. Preto sme vypracovali veľké množstvo rozpustného materiálu, navýšiac šancu na úlovok!

Wafters method feeder dumbell killer 10x8mm
Vztlakovú silu killer rozpustných Wafters sme nastavili tak, aby nástraha zdvihla len vlasový nadväzec a vybalansovala 10-12 háčik. Charakterizuje ju príjemná ovocná aróma a fluo pink farba. Má predĺženú dobu rozpúšťania, preto nástraha výborne drží na tŕni a v nich obsiahnuté prirodzené aminokyseliny sa vylučujú postupne, tak zaručujú vábivý účinok. Vďaka nepretržitému vývoju sme vypracovali postup, ktorý umožňuje rozpúšťanie takých materiálov vo vode, ktoré sa menej alebo vôbec nerozpúšťajú. Preto sme vypracovali veľké množstvo rozpustného materiálu, navýšiac šancu na úlovok!

Wafters method feeder dumbell kyselina maslová 10x8mm
Vztlakovú silu rozpustných Wafters s príchuťou kyselina maslová sme nastavili tak, aby nástraha zdvihla len vlasový nadväzec a vybalansovala 10-12 háčik. Charakterizuje ju výrazná aróma kyseliny maslovej a výrazná biela farba. Má predĺženú dobu rozpúšťania, preto nástraha výborne drží na tŕni a v nich obsiahnuté prirodzené aminokyseliny sa vylučujú postupne, tak zaručujú vábivý účinok. Vďaka nepretržitému vývoju sme vypracovali postup, ktorý umožňuje rozpúšťanie takých materiálov vo vode, ktoré sa menej alebo vôbec nerozpúšťajú. Preto sme vypracovali veľké množstvo rozpustného materiálu, navýšiac šancu na úlovok!

Wafters method feeder dumbell krill 10x8mm
Vztlakovú silu krill rozpustných Wafters sme nastavili tak, aby nástraha zdvihla len vlasový nadväzec a vybalansovala 10-12 háčik. Charakterizuje ju výrazná račia aróma a fluo oranžová farba. Má predĺženú dobu rozpúšťania, preto nástraha výborne drží na tŕni a v nich obsiahnuté prirodzené aminokyseliny sa vylučujú postupne, tak zaručujú vábivý účinok. Vďaka nepretržitému vývoju sme vypracovali postup, ktorý umožňuje rozpúšťanie takých materiálov vo vode, ktoré sa menej alebo vôbec nerozpúšťajú. Preto sme vypracovali veľké množstvo rozpustného materiálu, navýšiac šancu na úlovok!

Wafters method feeder dumbell pečeň 10x8mm
Vztlakovú silu pečeňových rozpustných Wafters sme nastavili tak, aby nástraha zdvihla len vlasový nadväzec a vybalansovala 10-12 háčik. Obsahuje silný pečeňový hydrolyzát. Má predĺženú dobu rozpúšťania, preto nástraha výborne drží na tŕni a v nich obsiahnuté prirodzené aminokyseliny sa vylučujú postupne, tak zaručujú vábivý účinok. Vďaka nepretržitému vývoju sme vypracovali postup, ktorý umožňuje rozpúšťanie takých materiálov vo vode, ktoré sa menej alebo vôbec nerozpúšťajú. Preto sme vypracovali veľké množstvo rozpustného materiálu, navýšiac šancu na úlovok!

 



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Príchuť Rozmer Farba Balenie
M9000-312 MOTABA CARP WAFTERS DUMBELL KALMÁR-SLIVKY 10X6MM 40G There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 6.00 EUR 200 EUR/KG Dumbell WaftersKalmar - Slivka10 x 6 mmFialová30 g


BENZAR MIX TURBO SOFT PELETY
3.93 Eur
BENZAR MIX METHOD PELETY
3.54 Eur
BENZAR MIX PELETY BICOLOR METHOD
4.97 Eur
BENZAR MIX FLOATING PELLET
4.97 Eur
BENZAR MIX TURBO LONG LIFE
5.30 Eur
MOTABA CARP WAFTERS
6.00 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos