This product is currently not available.
CARP EXPERT PLETENÁ ŠNÚRA SPODS BRAID
CARP EXPERT PLETENÁ ŠNÚRA SPODS BRAID
Kŕmenie je súčasťou rybárčenia, ktorého jedným z variantov sú prúty Spod!
Pomocou prútov Spod aplikujeme na veľkú vzdialenosť výrazné množstvo zŕn, boilies alebo kŕmnej zmesi. Kŕmenie sa môže zrealizovať Spombom či raketou. Spoločné majú to, že na prút a šnúru pôsobia omnoho väčšie sily ako počas rybárčenia.
V ponuke energofishu je k dispozícii viacero rybárskych prútov, avšak z hľadiska šnúr je jedinečnou novinkou Spod Braid!
Pletená je z viacerých vlákien, čo ju robí veľmi-veľmi silnou, ale snáď jej najväčšou prednosťou je, že kompletne navinutá zabráni viazaniu na našej šnúre. Doposiaľ klasická monofilová kmeňová šnúra v kombinácii s pletenou nadväzcovou šnúrou sa s veľkou pravdepodobnosťou pri uzle natočila na špic a pretrhla sa. Alebo v najhoršom prípade strhla posledné očko.
To sa pri používaní Spod Braid nemôže stať, keďže uzol nie je na šnúre.
Šnúra sa predáva v 300 m balení, preto navinutá na navijak, ak aj počítame so 150 m náhodom, stále zostane pohodlná rezerva na cievke. S jedným kotúčom šnúry môžeme zrealizovať viac tisíc náhodov. Jej hrúbka 0,28 mm dobre zvláda aj výrazne naplnený najväčší spomb. Jeho žltá farba je dobre viditeľná počas náhodu. Pred náhodom jedným pohľadom skontrolujeme, či nie je namotaná na niektoré očko. Toto by sme s tmavou šnúrou nemohli zrealizovať.
Kto chce kŕmiť profesionálne, ten nech používa Carp Expert Spod Braid!!!
KAMASAKI ŠNÚRA SUPER BRAID 1000M
54.90 Eur
KAMASAKI ŠNÚRA SUPER BRAID 100M
7.00 Eur
BENZAR ŠNÚRA METHOD BRAID TMAVOHNEDÁ 200M
23.90 Eur
BENZAR ŠNÚRA COMPETITION FEEDER BRAID TMAVOHNEDÁ 120M
20.90 Eur
KAMASAKI BRAID GREY PLETENÁ ŠNÚRA 100M
7.00 Eur
5.33 Eur
KAMASAKI BRAID YELLOW PLETENÁ ŠNÚRA 100M
7.00 Eur
5.33 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos