IBITE RIVER PLAVÁK
Popis produktu

iBite River plavák                                                                                                                 

Zaujímavo znie aj samotná značka iBite, ktorá sama o sebe naznačuje akúsi technickú inováciu. To platí pre všetky produkty v rámci série. Všetky produkty pod značkou iBite sú založené na najnovších inováciách a vývoji, vďaka čomu je každodenný život rybárov a ich čas pri vode jednoduchší a zaujímavejší. Aktuálna séria ponúka rybárom s plavákom zaujímavé riešenie pre nočný rybolov.

 

Myšlienka produktu bola inšpirovaná nočnou metódou lovu na plavák s chemickým svetlom, pohľad na plavák strácajúceho sa v čiernej tme a následne zdolávanie ryby na breh môže byť mimoriadne peknou spomienkou, ale na to je potrebný viditelný plavák ktorý naznačuje záber v tme, čo si vyžaduje nejaký druh svetelneho zdroja alebo iné osvetlenie, ktoré nie je vždy dostupné.

 

Tento osvetlený anténny plavák poskytuje riešenie, vďaka svojej vnútornej štruktúre zapínateľná a vypínateľná LED anténa poskytuje dostatočné osvetlenie počas rybolovu.

 

- Funguje s batériou 311 (výdrž batérie najmenej 24 hodín)

 

- Pri rybolove môžeme dokonca meniť farbu osvetlenia, pretože na tele plaváku  je zelená a červená LED, takže sa ľahko prispôsobíme meniacim sa svetelným podmienkam.

 

- Môže byť vhodnou voľbou aj na lov riečnych rybičiek, pleskáčov a kaprov!

 

- Vyrába sa v obnovenom odolnom obale, ktorý zároveň poskytuje výbornú oporu pri preprave, takže je zaručená dlhá životnosť.

 

Nástroj vhodný aj na 1-2 hodinové lovy, osvetlený plavák ktorý môže výrazne zvýšiť faktor úspechu rybolovu, čas stratených úlovkov v dôsledku svetelných podmienok sa skončil!



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Rozmer Materiál Balenie
69800-001 IBITE RIVER 1G There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 8.30 EUR iBIte River1gBalsabaterk(311) + červený led + zelený led
69800-002 IBITE RIVER 2G There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 8.30 EUR iBIte River2gBalsabaterk(311) + červený led + zelený led
69800-003 IBITE RIVER 3G 8.30 EUR iBIte River3gBalsabaterk(311) + červený led + zelený led
69800-004 IBITE RIVER 4G There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 8.30 EUR iBIte River4gBalsabaterk(311) + červený led + zelený led


JOKER PLAVÁK ELITE 3516
1.83 Eur
JOKER PLAVÁK ELITE 3056
1.83 Eur
CRALUSSO PLAVÁK CAPRI FIBER GLASS
3.18 Eur
CRALUSSO PLAVÁK SPIRIT FIBER GLASS
3.18 Eur
CRALUSSO PLAVÁK CRISTINA V TVARE SLZY
2.33 Eur
CRALUSSO PLAVÁK TOM V TVARE SLZY
2.86 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos