ARNO NAVIJAK SENGOKU
ARNO NAVIJAK SENGOKU

Nosnosť
Nosnosť

Univerzálne použitie
Univerzálne použitie

Priebežné
Priebežné

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Navijak Arno Sengoku

Medzi navijakmi Arno s priaznivým pomerom cena-kvalita sa objavil variant Sengoku vhodný pre prívlačiarov preferujúcich väčšie nástrahy. Vzhľadné tmavé vonkajšie masívne telo navijaka disponuje 13 ložiskami, ktoré zaručujú výborný a hladký výkon.

Ergonomické neoprénové rameno zaisťuje pohodlné používanie aj v chladnom počasí a nesklame ani pri dlhšom točení.

Všetky 3 varianty sú vybavené precíznym predným brzdovým systémom, sú odporúčané predovšetkým pre medium a ťažkú prívlač, ale týmto masívnym navijakom nebudú sklamaní ani sumčiari. Sú vhodné aj pre začínajúcich prívlačiarov, silný kovaná kľučka zvládne záťaž.

Nezávisle od skúsenosti odporúčaný navijak je vhodným variantom pre tých rybárov, ktorí sa oboznamujú s lovom sumca, prípadne len hľadajú navijak priaznivejšej cenovej kategórie. Okrem prívlače ide vďaka prednému brzdovému systému o univerzálne použiteľný kus.


Na navijakoch sa čoraz častejšie stretávame s kovovou cievkou. Odľahčená cievka klasického tvaru je odolná voči vonkajším fyzikálnym vplyvom a korózii.
Na navijak sa dostal spoľahlivý prvý brzdový systém. Nastavenie brzdnej sily, ktorá je závislá od záťažiteľnosti šnúry a tvrdosti prútu, je potrebné nastaviť ju ešte pred začiatkom lovu. Pri zdolávaní ryby možno prispôsobiť silu brzdy pomocou regulátora v prednej časti navijaka.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
20056-500  43.90 EUR
37.90 EUR
500013+1Predná brzda5,2:1GrafitHliník0,30 mm / 175 m308 g


ENERGOTEAM NAVIJAK SPECIALIST CATFISH
45.90 Eur
BANAX NAVIJAK S CNC KĽUČKOU SI7000P KOÓS SERIA
131.90 Eur
BANAX KOÓS CNC KĽUČKA SI7000P
21.90 Eur
ARNO NAVIJAK GIANT CAT
65.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SUMCOVÝ NAVIJAK SUPER CAT 8000
40.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK BLUE METAL 7000
39.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos