WIZARD PRÍVLAČOVÝ NAVIJAK DELTA SPIN
WIZARD PRÍVLAČOVÝ NAVIJAK DELTA SPIN


Váha, komfort
Váha, komfort

Brzdný systém
Brzdný systém

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Prívlačový navijak Wizard Delta Spin

Výrobky obľúbenej prívlačovej značky Wizard sú už osvedčenými pomôckami mnohých rybárov. Novým členom tohto radu je Delta Spin.

Delta Spin predstavuje vynikajúcu kvalitu vo svojej kategórii. Už jeho vzhľad naznačuje, že držíme spoľahlivý a robustný navijak za čo vďačí pevnému grafitovému materiálu.

Hladký chod zabezpečuje 7+1 ložísk, z ktorých jedno je moderné ihličkové. Jeho hodnotu zvyšuje aj nelepiaci sa brzdový systém.

Jeho extra veľká EVA rukoväť sa vám bude hodiť, keď sa zaseknete pri lepšom dravcovi, a poskytne príjemný úlovok aj na zimných rybárskych výpravách.

Vďaka veľkosti 4000 a hmotnosti sa bude dobre kombinovať s medium a dokonca aj heavy prívlačovými prútmi a väčšími nástrahami pri love boleňov, šťúk a dokonca aj menších sumcov.

Kvalita tohto modelu nesklame ani tých najskúsenejších nadšencov prívlače.


Na navijakoch sa čoraz častejšie stretávame s kovovou cievkou. Odľahčená cievka klasického tvaru je odolná voči vonkajším fyzikálnym vplyvom a korózii.
Na navijak sa dostal spoľahlivý prvý brzdový systém. Nastavenie brzdnej sily, ktorá je závislá od záťažiteľnosti šnúry a tvrdosti prútu, je potrebné nastaviť ju ešte pred začiatkom lovu. Pri zdolávaní ryby možno prispôsobiť silu brzdy pomocou regulátora v prednej časti navijaka.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
20927-400 WIZARD NAVIJAK DELTA SPIN 4000 34.90 EUR 40007+1Predná brzda5,5:1GrafitHliník0,30 mm / 200 m305 g


ENERGO TEAM SPIN NAVIJAK
31.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK SUPER FD
10.90 Eur
WIZARD NAVIJAK SAMURAI SPIN
35.90 Eur
BOKOR NAVIJAK PRO SPIN
42.90 Eur
WIZARD NAVIJAK NA PRÍVLAČ SPIN II
28.90 Eur
ARNO NAVIJAK CONQUEROR
34.90 Eur
26.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos