WIZARD PRÍVLAČOVÝ PRÚT PINK SPIN
WIZARD PRÍVLAČOVÝ PRÚT PINK SPIN

Akcia prutu
Akcia prutu

Vedenie nástrahy
Vedenie nástrahy

Nosnosť
Nosnosť

Popis produktu

Prívlačový prút Wizard Pink Spin

Výrobky obľúbenej prívlačovej značky Wizard sú už osvedčenými pomôckami mnohých rybárov. V rámci tejto línie sa objavila nová dámska séria Wizard Pink!

Ružový rybársky prút dáva ľuďom na brehu už z diaľky vedieť, že majú pri vode ženskú kolegyňu. Priznajme si, že vo väčšine prípadov je to pre mužskú rybársku komunitu osviežujúce. Okrem vzhľadu sa však pozrime aj na špecifikácie prúta.

Prút je vyrobený z karbónu IM9. Je ľahký a tuhý, čím už pripomína prúty špičkovej kategórie, pričom má aj obrovskú silu. Čím vyššie je však číslo IM nášho prúta, tým viac si naň musíme dávať pozor, bude menej tolerovať náraz do ostrých plôch, pretože má omnoho vyššie percento uhlíka ako napríklad prút IM6.

Chrbtica prúta bude schopná zvládnuť aj boj s väčšími šťukami a zubáčmi!

Všetky prúty majú očko na zasekávanie vlasca. Do tohto klasického očka sa nezamotá šnúra a stabilne v ňom leží aj háčik umelej nástrahy.

Disponuje esteticky pôsobiacim skrutkovým držiakom navijaka, ktorý veľmi dobre drží navijaky veľkosti 3000 alebo 4000. Rukoväť prúta je navrhnutá pre jednoduché používanie a čistenie, so spodnou vložkou EVA pre protišmykový úchop počas nahadzovania.

Séria Wizard Pink je jednou z najodporúčanejších možností pre dámy, pokiaľ ide o nahadzovanie. K dispozícii je aj navijak a šnúra v rovnakých farbách ako prút s podobným Pink dizajnom, aby ste mali kompletnú rybársku výbavu. Ideálny aj ako darček.


IM9 uhlíkové prívlačové prúty patria medzi najobľúbenejšie. Charakterizuje ich výnimočná kvalita a citlivý špic, ktorý zaznamená aj tie najmenšie zábery. Rýchlo tvrdnúci materiál umožňuje rýchle a úspešné zdolávanie aj na miestach s prekážkou či hustou vegetáciou.

Stále viac rozšírenou je tzv. členená rukoväť. Jej podstatou je, že ju tvorí kvalitný korok a špongia, kombinácia ktorých zaručuje stabilné držanie trebárs aj s vlhkými či mokrými rukami. Takto vyhotovená rukoväť zabezpečuje sebaistý lov, či už je reč o nahodení, alebo zdolávaní.

Ďalšia obmena skrutkového držiaka. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, ale na fixovanie navijaka neslúži matica, ale je potrebné otočiť časť nad telom držiaka. Toto riešenie prinieslo prútom elegantnejší výzor ako u starších typov.

Zo silícium-karbidu vyrábané, tzv. SIC očká vďaka ich nízkej hmotnosti a povrchu odolnému voči opotrebovaniu patria medzi najčastejšie používané typy očiek. Ich vynikajúce fyzikálne vlastnosti umožňujú ich využívanie aj pri splietaných šnúrach, pri ktorých odolávajú aj vysokej dracej sile.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Akcia Prepravný Rozmer Hmotnosť
13204-240 WIZARD PRÚT PINK SPIN 30-60G 2.40M 37.90 EUR 2,4 m230-60 gB126 cm174 g
13204-270 WIZARD PRÚT PINK SPIN 30-60G 2.70M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 40.90 EUR 2,7 m230-60 gB141 cm204 g


BOKOR SPIN RYBÁRSKY PRÚT
71.90 Eur
ENERGOTEAM RYBÁRSKY PRÚT WIZARD CLASSIC JIG
37.90 Eur
WIZARD RYBÁRSKY PRÚT DROP SHOT
42.90 Eur
RYBÁRSKY PRÚT KAMASAKI SUPER SPIN NEW
10.90 Eur
WIZARD RYBÁRSKY PRÚT CARBON SOLID SPIN
60.90 Eur
L&K RYBÁRSKY PRÚT PROGUIDE
74.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos