BENZAR PRÚT CONCOURSE MATCH
BENZAR PRÚT CONCOURSE MATCH

Akcia prutu
Akcia prutu

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Váha, komfort
Váha, komfort

Popis produktu

Benzár Concourse Match prút

Vynikajúci pomer cena/výkon, jemný match prút, ideálny na lov pleskáčov, ako aj na karasov alebo lov malých kaprov. Zsolt Benzár je skutočným fenoménom v oblasti lovu na plavák pomocou prútov s navijakom, preto nie je divu, že tento match prút bol jeho dlhoročným snom a po veľmi dlhom procese vývoja a testovania bol konečne vyrobený. Prút je pre milovníkov plávanej k dispozícii v dvoch veľkostiach, 390 a 420.

Prút je elegantný a ladný, ale vďaka karbónu IM12 disponuje dostatočnými rezervami sily potrebnými na zdolávanie bonusových rýb. Vďaka ľahkým krúžkom a vzdušnému materiálu nie je celodenný rybolov s Concourse Match vôbec náročný. To môže byť obzvlášť dôležité pre každého, kto je na rušnej rybačke na pleskáča.

Akcia zaťaženého prúta je krásna, neláme sa a počas zdolávania rovnomerným stvrdnutím pohltí silu unikajúcej ryby.

Jeho klasický držiak navijaka so spodným otáčaním bezpečne drží ľahké match navijaky správnej veľkosti. Rukoväť prúta je veľmi estetická, kombinácia korku a materiálu EVA, ktorá rybárom ponúka pohodlné, stabilné uchopenie a jednoduché čistenie.

Okrem hobby rybárov si tento prút môžu s dôverou vybrať aj pretekári, pretože má všetky parametre pre súťažný rybolov.


Stále viac rozšírenou je tzv. členená rukoväť. Jej podstatou je, že ju tvorí kvalitný korok a špongia, kombinácia ktorých zaručuje stabilné držanie trebárs aj s vlhkými či mokrými rukami. Takto vyhotovená rukoväť zabezpečuje sebaistý lov, či už je reč o nahodení, alebo zdolávaní.

Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

Pri výrobe SIC očiek sa otvorila príležitosť používania krajších, tenších a v neposlednom rade omnoho ľahších očiek oproti starším typom. Vďaka jedinečným vlastnostiam SIC, aj tenké očká dobre odolávajú silám vznikajúcim pri náhodoch a zdolávaniach.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Akcia Prepravný Rozmer Hmotnosť
12040-391 BENZAR PRÚT CONCOURSE MATCH 7-15G 3,90M 78.90 EUR 3,9 m37-15 gC135 cm176 g
12040-421 BENZAR PRÚT CONCOURSE MATCH 7-15G 4,20M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 81.90 EUR 4,2 m37-15 gC145 cm201 g


CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT UNI MATCH
59.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT TELEMATCH
74.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT SUPER MATCH
43.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos