CARP EXPERT DISTANCE METHOD FEEDER PRÚT
CARP EXPERT DISTANCE METHOD FEEDER PRÚT


Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Nosnosť
Nosnosť

Presnosť hodu
Presnosť hodu

Vzdialenosť hodu
Vzdialenosť hodu

Popis produktu

Carp Expert Distance Method Feederový prút

 

Z trendov method rybolovu možno azda konštatovať, že v súčasnosti je najobľúbenejší lov na dlhé vzdialenosti. Pre túto techniku ​​ponúka značka Carp Expert cenovo výhodné riešenie v podobe udíc Distance Method Feeder.

 

Prúty Distance Method Feeder sú dostupné celkovo v 3 rôznych dĺžkach, 360, 390 a 420, nájdete ich aj v obchodoch. Najkratšia verzia môže byť ideálnou voľbou pre rybárov nižšieho vzrastu, stredná pre rybárov s priemernou výškou, zatiaľ čo najdlhšia verzia môže byť ideálnou voľbou pre vysokých silných športových rybárov, ak ide o lov na veľké vzdialenosti.

 

Prúty sú vybavené veľkými, zosilnenými očkami, aby vydržali aj tie najsilnejšie hody. Dokonca vďaka ich karbónovému materiálu IM10 nie sú vôbec ťažké, takže zdolávanie priemerne veľkých rýb je s nimi tiež zážitok.

 

Každý prút Distance Method Feeder je vybavený 3 špičkami, pomocou ktorých sa dá prispôsobiť intenzite žravosti rýb.

 

3. KLASICKÉ SEDLO NAVIJÁKA 

Prút má najčastejšie používané skrutkové sedlo  navijaka. Obľúbenosť tohto typu používaného už niekoľko desaťročí spočíva v jeho jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Naviják je upevnený dvoma čeľusťami s plastovými vložkami, z ktorých jedna sa dá utiahnuť veľkou maticou.

6. SIC na hádzanie do diaľky 

V súčasnosti narastá dopyt po výbave na dlhé hody. Všetky prvky takejto udice musia byť použiteľné na účel lovu na veľké vzdialenosti. Vlasec preteká cez očká so zväčšeným priemerom, ktoré sú použité v čo najmenšom počte, takmer bez odporu, čím je možné dosiahnuť dovtedy nedosiahnuteľné vzdialenosti.


Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

V súčasnosti sa kladú stále väčšie nároky na výstroj na dlhé hody. Pri takomto prúte musia dokonale spolupracovať všetky jeho prvky. Cez v čo možno najmenšom počte používaných očiek veľkých rozmerov prebieha šnúra takmer bez odporu, čím umožňuje dosiahnuť doposiaľ nedosiahnuté vzdialenosti.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Prepravný Rozmer Hmotnosť
16020-360  68.90 EUR Nový 3,6 m3+3150 g126 cm262 g
16020-390  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 74.90 EUR Nový 3,9 m3+3150 g136 cm326 g
16020-420  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 79.90 EUR Nový 4,2 m3+3150 g145 cm362 g


CARP HUNTER RYBÁRSKY PRÚT PLUS FEEDER
34.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT METHOD FEEDER PINK
76.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT NO LIMIT METHOD FEEDER
115.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT UNIVERSAL FEEDER
81.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE FEEDER
121.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE METHOD FEEDER
240.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos