CARP EXPERT FINE METHOD FEEDER PRÚT
CARP EXPERT FINE METHOD FEEDER PRÚT


Citlivosť indikácie záberu
Citlivosť indikácie záberu

Akcia prutu
Akcia prutu

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Váha, komfort
Váha, komfort

Presnosť hodu
Presnosť hodu

Jednoduchá preprava
Jednoduchá preprava

Popis produktu

Prút Carp Expert Fine Method Feeder

 

Rozmach a popularita methodu je neutíchajúca a nie je náhoda, že výrobcovia každoročne prinášajú nové a lepšie, modernejšie prúty ako tie staré, práve s prihliadnutím na potreby methodu.  Paleta Carp Expert už obsahuje niekoľko prútov priamo vyrobených pre method, ale prút Fine Method dokáže veci, ktoré predchádzajúce nedokázali!

 

 Daný prút, ako už jeho názov napovedá, ponúka cenovo dostupné  riešenie a zároveň aj riešenie pre jemnejšie metódy lovu na menšie vzdialenosti a ryby.  Prúty Fine Method sú veľmi flexibilné, ľahké, štíhle, ale samozrejme s veľkými rezervami sily.

 

 Prúty sú k dispozícii celkovo v 4 rôznych dĺžkach, v každom prevedení sú vybavené 3 spičkamins rôznou tvrdosťou.  Najkratšia, 3-metrová verzia ponúka riešenie pre najmenšie vody, s ďalšou, 330, môžete loviť s presnosťou do 40-50 metrov.  A ak by tieto vzdialenosti lovu nestačili, je vhodné zaobstarať si 360, ktorá dokáže pokryť až 60-65 metrov, alebo 390, s ktorou môžete dosiahnuť aj 80 metrovú vzdialenosť lovu.  Všetky sú vynikajúce prúty!

 

 Fine Method Feeders sú vyrobené z karbónového materiálu IM12, takže ide o pozoruhodne ľahké, schopné prúty, ktoré sa samozrejme nezľaknú ani väčších rýb.  Túto sériu vrelo odporúčame rekreačným rybárom, ktorí obľubujú kvalitnú výbavu, ako aj tým, ktorí sa stretávajú aj s pretekmi, no nemôžu alebo nechcú minúť niekoľko 100 € za udicu.  Fine Method Feeders sú pre nich ideálnym riešením!

 

Prút má najčastejšie používané skrutkové sedlo  navijaka. Obľúbenosť tohto typu používaného už niekoľko desaťročí spočíva v jeho jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Naviják je upevnený dvoma čeľusťami s plastovými vložkami, z ktorých jedna sa dá utiahnuť veľkou maticou.

S výrobou SIC krúžkov sa umožnilo použitie vložiek do očiek, ktoré sú elegantnejšie, tenšie a v neposlednom rade výrazne ľahšie ako predchádzajúce typy. Vďaka unikátnym vlastnostiam karbidu kremíka sú tieto odľahčené, tenko lemované krúžky odolné aj voči abrazívnym účinkom nahadzovania a zdolávania.


Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

Pri výrobe SIC očiek sa otvorila príležitosť používania krajších, tenších a v neposlednom rade omnoho ľahších očiek oproti starším typom. Vďaka jedinečným vlastnostiam SIC, aj tenké očká dobre odolávajú silám vznikajúcim pri náhodoch a zdolávaniach.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Prepravný Rozmer Hmotnosť
16015-300  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 73.90 EUR Nový 3 m3+390 g106 cm210 g
16015-330  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 76.90 EUR Nový 3,3 m3+390 g116 cm218 g
16015-360  79.90 EUR Nový 3,6 m3+390 g126 cm256 g
16015-390  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 82.90 EUR Nový 3,9 m3+390 g136 cm282 g


CARP HUNTER RYBÁRSKY PRÚT PLUS FEEDER
34.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT METHOD FEEDER PINK
76.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT NO LIMIT METHOD FEEDER
115.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT UNIVERSAL FEEDER
81.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE FEEDER
121.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE METHOD FEEDER
240.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos