CARP EXPERT PRÚT BLACK SHADOW FEEDER
CARP EXPERT PRÚT BLACK SHADOW FEEDER

Akcia prutu
Akcia prutu

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Váha, komfort
Váha, komfort

Presnosť hodu
Presnosť hodu

Vzdialenosť hodu
Vzdialenosť hodu

Univerzálne použitie
Univerzálne použitie

Popis produktu

Carp Expert Black Shadow Feeder

Séria Black Shadow je kohéziou vyzretosti a moderného štýlu. S minimalistickým čisto čiernym dizajnom bude v súčasnosti najobľúbenejším setom rybárov.

Ako extra prvok sa k čiernemu blanku pridružuje na feeder sériách korková rukoväť. O 3-dielnych deličkách tejto série možno vyhlásiť, že poskytujú adekvátne riešenie aj k lovu najväčších kaprov a to popri priaznivých transportných paramteroch. Majú parabolický a pevný charakter so 60-120 gramovou vrhacou záťažou, vďaka materiálu IM8 má dokonale pružnú akciu, blank počas náhodov a zdolávaní nadpriemerne dobre tvrdne, čím poskytuje veľmi priaznivé náhodové vlastnosti, preto je vhodný aj k lovu vo väčších vzdialenostiach.

Okrem feeder lovu na väčšie vzdialenosti môže byť dobrou voľbou do tečúcich vôd, keďže má väčšie očká od tradičných, čo platí aj pre očká na 3 rôznych špičkách. To zabráni nepríjemným zaseknutiam šnúry medzi očkami na danej úrovni. Black Shadow Feeder je v ponuke CXP veľmi kompaktným kusom, preto má veľmi priaznivé transportné rozmery, ponúka profesionálne riešenie rybárom preferujúcim lov väčších rýb.


Objavenie sa uhlíka IM8 znamenalo obrovský pokrok vo vývoji rybárskych prútov. Oproti starším prútom zaručuje ľahšie vedenie, znásobila sa zaťažiteľnosť a materiál rýchlejšie reaguje. Zastane si miesto ako v hobby, tak aj v súťažných podmienkach.
Rukoväť klasického prevedenia a dĺžky, ktorá zaručuje vyvinutie potrebnej sily na náhod, vyrobená z kvalitného korku.

Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

Tzv. SIC (silícium-karbid) očká boli od začiatku typické pre prúty najvyššej kategórie. V súčasnosti vývojom technológií sú používané v širšom okruhu. Vďaka nadpriemernej odolnosti voči opotrebovaniu a vyslovene malej hmotnosti sa stali jednými z obľúbených typov pre výrobcov prútov.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Akcia Prepravný Rozmer Hmotnosť
12314-360 CARP EXPERT PRÚT BLACK SHADOW FEEDER 3,60M IM8 3+3 60-120G 56.90 EUR 3,6 m3+360-120 gB127 cm254 g
12314-390 CARP EXPERT PRÚT BLACK SHADOW FEEDER 3,90M IM8 3+3 60-120G There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 60.90 EUR 3,9 m3+360-120 gB137 cm290 g


CARP HUNTER RYBÁRSKY PRÚT PLUS FEEDER
34.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT METHOD FEEDER PINK
76.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT NO LIMIT METHOD FEEDER
115.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT UNIVERSAL FEEDER
81.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE FEEDER
121.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE METHOD FEEDER
240.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos