CARP EXPERT PRÚT EXTREME TELE
CARP EXPERT PRÚT EXTREME TELE

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Váha, komfort
Váha, komfort

Nosnosť
Nosnosť

Univerzálne použitie
Univerzálne použitie

Jednoduchá preprava
Jednoduchá preprava

Popis produktu

Prút Carp Expert Extreme Tele

Ako už jeho pomenovanie prezrádza, Carp Expert Extreme Tele je vhodný aj do najextrémnejších podmienok pri love dravých rýb, love v tečúcich vodách alebo love kaprov vo vode s prekážkami. Prút je dostupný v 2 rozmeroch, preto si každý nájde k lovnému miestu ten ideálny.

Prút vyrobený z karbónu IM6 s veľmi odolným radom SIC očiek možno zaťažovať do krajnosti. Vďaka tomu sa hodí aj k lovu s pletenou šnúrou.

Protišmyková rukoväť dostala EVA vložky pre príjemné držanie pri náhode, ako aj pri zdolávaní.

Do klasického skrutkového držiaka možno pokojne umiestniť aj navijaky väčších rozmerov, ktorými možno realizovať aj lov väčších rýb.

Nezávisle od skúsenosti odporúčaný dokonale univerzálny prút s výborným pomerom cena-kvalita.


Objavením sa uhlíka IM6 sa hmotnosť rybárskych prútov výrazne znížila. Ladnejšie prúty sú pohodlnejšie a rýchlejšie, preto zaručujú úspešnejšie používanie. To všetko tak, že popritom nezaostávajú za silou kompozitných prútov zo sklených vlákien podobnej kategórie.

Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

Tzv. SIC (silícium-karbid) očká boli od začiatku typické pre prúty najvyššej kategórie. V súčasnosti vývojom technológií sú používané v širšom okruhu. Vďaka nadpriemernej odolnosti voči opotrebovaniu a vyslovene malej hmotnosti sa stali jednými z obľúbených typov pre výrobcov prútov.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Vrhacia záťaž Akcia Prepravný Rozmer Hmotnosť
13048-300 CARP EXPERT PRÚT EXTREME TELE 50-100G 3,00M 32.90 EUR 3 m50-100 gB97 cm335 g
13048-360 CARP EXPERT PRÚT EXTREME TELE 50-100G 3,60M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 34.90 EUR 3,6 m50-100 gB96 cm388 g


KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT TELE POWER
27.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT THUNDER
17.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT SUPER TELE
12.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT JUNIOR TELE
8.00 Eur
KAMASAKI DETSKÝ SET S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
15.90 Eur
ARNO PRÚT HS TELE 1,6M
4.61 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos