CARP EXPERT PRÚT MAX2 PICKER
CARP EXPERT PRÚT MAX2 PICKER


Citlivosť indikácie záberu
Citlivosť indikácie záberu

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Váha, komfort
Váha, komfort

Presnosť hodu
Presnosť hodu

Univerzálne použitie
Univerzálne použitie

Popis produktu

Carp Expert MAX2 Picker prút

Očakávania súčasných rybárov a hraničné využívanie výstroja si vyžadujú ešte silnejšie a na dané situácie maximálne využiteľné rybárske drobnosti. S ohľadom na tieto nároky vznikla v rámci značky Carp Expert séria rybárskych prútov, charakteristicky pre CXP ponúka pre každého nadpriemernú kvalitu za dostupnú cenu. Tento rad prútov poslúcha na meno MAX.

Prúty v sérii MAX2 sú vyrobené z karbónu IM8.

Prečo je IM8 revolučný? Väčšina kaprárskych prútov je vyrobených z karbónu IM10. V palete Carp Expert nie je ešte kaprársky prút, ktorý by bol vyrobený z IM8, preto jeho vyskúšaním získame novú skúsenosť.

V sérii MAX2 Picker sú dostupné 3 rozmery, ktoré ponúkajú riešenie do väčšiny vodných plôch, pričom umožňujú premeniť na úlovok každý záber.

K sérii patria 1 karbónové a 2 sklené feeder špice.

Veľmi impozantný a predsa zdržanlivý výzor poskytuje sérii vyzretý čierny dizajn s bielymi nápismi, pri očkách so striebornými bandážami!

Držiak navijaka je osvedčený, zospodu otočný variant. Štíhle telo prúta je prekvapivo ľahké, preto nie je nepríjemné ani počas dlhších náhodových rybačiek.

Kvôli dokonalému balansovaniu a vyváženosti sa oplatí v závislosti od rozmeru vybrať navijak medzi 3000 a 4000.

Séria odporúčaná na kanál i menšie rieky bude pre jemnú montáž dokonalým nástrojom aj lovu pleskáčov.


Objavenie sa uhlíka IM8 otvorilo nové dvere pre milovníkov lovu s jemnou montážou. Elegantné, ľahké prúty z hľadiska ich charakteru a kvality maximálne uspokoja vysoké požiadavky rybárov loviacich veľké ryby. Pružné telo je dokonale vhodné na presné nahodenie nástrahy.

Rukoväť prútu pokrýva dokonale priliehajúci portugalský korok, ktorý uzatvára kovová koncová zátka so záťažou, ktorá má dve funkcie: jednak chráni koniec prútu od poškodení a vyvažuje ho.

Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

Pri výrobe SIC očiek sa otvorila príležitosť používania krajších, tenších a v neposlednom rade omnoho ľahších očiek oproti starším typom. Vďaka jedinečným vlastnostiam SIC, aj tenké očká dobre odolávajú silám vznikajúcim pri náhodoch a zdolávaniach.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Akcia Prepravný Rozmer Hmotnosť
13040-275 CARP EXPERT PRÚT PICKER MAX2 2.7M 2 DIELNÝ There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 70.90 EUR 2,7 m2+310-40 gB138 cm191 g
13040-305 CARP EXPERT PRÚT PICKER MAX2 3.0M 3 DIELNÝ 73.90 EUR 3 m3+320-50 gB106 cm204 g
13040-335 CARP EXPERT PRÚT PICKER MAX2 3.3M 3 DIELNÝ There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 74.90 EUR 3,3 m3+320-60 gB116 cm228 g


CARP HUNTER RYBÁRSKY PRÚT PLUS FEEDER
34.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT METHOD FEEDER PINK
76.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT NO LIMIT METHOD FEEDER
115.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT UNIVERSAL FEEDER
81.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE FEEDER
121.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE METHOD FEEDER
240.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos