This product is currently not available.
KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ JUNIOR
KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ JUNIOR

Rybársky bič Kamasaki Junior

Značka Kamasaki zoraďuje vo svojej ponuke produkty s výhodným pomerom cena-kvalita. Súčasťou tejto série je aj rad prútov vhodný k plávanej v blízkosti brehu. Sériu Junior tvoria masívne a odolné biče, ktoré vďaka moderným kompozitným materiálom použitým pri výrobe dobre zvládajú aj ťažké podmienky.

Ako naznačuje ich názov, odporúčame ich aj pre mladších rybárov, pretože pri plávanej sa všetko začína, toto je alfou rybolovu. Práve pri nej sa možno naučiť základné viazania háčika a plaváka, používanie oloviek a uloviť vlastnoručne vyhotovenou montážou svojho prvého pleskáča je ten pravý zážitok z rybolovu.

Séria vhodná k lovu väčších rýb, kaprov, gumovaniu, vzhľadom k jeho charakteru možno použiť aj hrubšiu, 1,6 pevnú gumu, nadväzec môže byť aj 0,16 mm-ový.

Bez gumy k obyčajnému použitiu pri letnom love pleskáčov bude dokonalým výberom silón okolo 0,14 mm s 1 gramovým plavákom a malým háčikom veľkosti 12-14.

Kratšie varianty sú ideálne k uloveniu nástrahovej živej ryby alebo k lovu pleskáča v blízkosti brehu, a to pre deti i dospelých. 6 metrový variant môže byť dokonalá voľba aj do tečúcich vôd, prúty majú potrebne pevný chrbát.

Blanky dostali rôzne sfarbenia s ohľadom na rozmery, preto si každý ľahko nájde svoj obľúbený.
- 3 metre: modrá
- 4 metre: zelená
- 5 metrov: citrónová
- 6 metrov: oranžová

Séria odporúčaná nezávisle od skúseností s dobrým pomerom cena-kvalita, dobré riešenie aj pre deti, veď vďaka materiálu dobre tolerujú prípadné poškodenia spôsobené nedostatkom skúseností.

KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ VIKING
5.33 Eur
ENERGOTEAM RYBÁRSKY BIČ BLADE
99.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY BIČ RIVER
115.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ RIVER POLE
21.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
KAMASAKI POWER POLE PRÚT
21.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos