CARP EXPERT ADVANCER RODPOD KIT
CARP EXPERT ADVANCER RODPOD KIT

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Carp Expert Advancer Rodpod Kit

Sada držiakov na prúty Advancer od spoločnosti Carp Expert je mimoriadne cenovo dostupným riešením, ktoré je ideálne na použitie na brehoch, kde nie sú k dispozícii tradičné ihlice alebo je ťažké ich použiť.

Či už na prírodnom kamenistom povrchu alebo modernizovanom prostredí, kde môžu mať rybári k dispozícii betónové mólo, možno zostavu použiť ako aj postaviť ju na obyčajné drevené mólo alebo dokonca do člna, čo ponúka jednoduché riešenie na pohodlné postavenie 2 zostáv používaných počas rybolovu.

Samozrejme, že sa dá použiť aj k feeder lovu, ale vzhľadom na obsah balenia sa výborne hodí aj na klasický lov zo dna a boilies lov.

Základom zostavy je zelený Rod pod s nastaviteľnou dĺžkou, vďaka čomu dokážeme eliminovať akékoľvek deformácie terénu.

Pre tých, ktorí neuprednostňujú metódu kmitajúcou špičkou a radšej by pri love sedeli, sú ideálne 2 elektrické signalizátory záberu, ktoré sú súčasťou sady a pri zábere vydávajú zvukový a vizuálny signál pre väčšie pohodlie. Majú zabudovaný Snag Bar, ktorý zabraňuje vytiahnutiu prúta spôsobenému prudkým chytaním.

A nakoniec, aby ste sa uistili, že vám neuniknú ani zdvíhavé zábery, pridali sme do sady 2 swingre spolu s 2 držiakmi prútov v tvare U.

Ideálna voľba pre začiatočníkov aj pokročilých rybárov, ak sa občas ocitnete na úseku vody, ktorý neumožňuje použitie inej metódy, a vďaka prijateľnej cene je to skvelý nápad na darček pre každého mladého rybára.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Obsah
78000-850 CARP EXPERT ADVANCER RODPOD KIT 85.90 EUR
65.90 EUR
Rodpod + 2x elektrický signalizátor záberu + 2x swinger + 2x vidlica na prút


DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RÝB + VÁHA
36.90 Eur
28.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos