This product is currently not available.
ENERGO TEAM INTRUDER FEEDER SET + IBITE ŠPIČKA S LED
ENERGO TEAM INTRUDER FEEDER SET + IBITE ŠPIČKA S LED

Intruder Feeder set + iBite ledková špička

Set obsahuje excelentný prút Arno Intruder Heavy feeder, ktorého materiál je kvalitný, čistý karbón so zosilnenými krížovými vláknami. Dokonale sa hodí k lovu na štrkoviskách, mŕtvych ramenách, menších vodných plochách, ale aj k lovu naťažko v tečúcich vodách, kde prúdenie dovolí použitie koncových montáží menších hmotností. Sú dostupné varianty 330 a 390, prispôsobiac sa k vzniknutým situáciám. Dokonca je súčasťou aj za novinku považovaný iBite ledkový špic, pomocou ktorého je sledovanie záberov detskou hračkou.

K prútom sa dokonale hodí navijak Arno Intruder Feeder rozmeru 6000 s kotúčom šnúry Method Feeder.

Cievka s priemerom 60 mm je potrebne široká, aby sa z nej tenká šnúra (0,18-0,22 mm monofil, 0,08 mm pletená) ľahko odvíjala. Odľahčená plytká cievka je maximálne odolná, dobre z nej beží šnúra a netreba na ňu navinúť niekoľko sto metrov. Preklápač disponuje ložiskom, ktoré sa točí aj na najmenšiu záťaž a nezastaví sa ani pri veľkej záťaži. Preklápač je estetický, masívny, nie je to efekt tenkého drôtu.

Brzda je tradičným kovovo-filcovým lamelovým riešením, pracuje vyslovene dobre. Hrúbka osi je 5 mm, čo jej poskytuje potrebnú pevnosť. Navijak beží plynulo, disponuje klasickým riešením s tanierovitým kolesom. Kľučku možno vyklopiť jediným pohybom, vyrobená je z toho istého materiálu ako telo.

Kombinácia prút-navijak je doplnená o method set, ktorý pozostáva zo 4 ks Carp Hunter method košíkov a jednej plničky. Súčasťou balenia je aj Carp Hunter nadväzec s nástrahovým tŕňom, ktorý umožňuje jedno z najpraktickejších ponúknutí nástrahy pri method technike lovu.

Do balenia sa dostala aj praktická vidlička a k nej prislúchajúca hlava, na ktorú pohodlne umiestnime náš prút, dokonca naň vieme umiestniť aj ďalší kus výstroja bez pocitu preplnenosti.

Začiatočníci, rybári vyhľadávajúci sety s výhodným pomerom cena-kvalita, všetci si v sete zaručene v dostupných dĺžkach 330 i 360 nájdu tú ideálnu zostavu. Ako bonus sme pridali balenie svietiacich patrónov, preto s našim setom možno zrealizovať príjemný feeder lov.

Celkový obsah setu:
- prút Arno Intruder Heavy Feeder bot v dĺžkach 330 cm alebo 390 cm s iBite ledkovou špičkou
- navijak Intruder Feeder 6000
- šnúra 200m 0,25mm Power Method Feeder
- method nadväzec Carp Hunter s nástrahovým tŕňom
- Carp Hunter Method Feeder set 4+1
- Vidlička + závitový držiak s hlavou
- balenie svietiacich patrónov

DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RÝB + VÁHA
36.90 Eur
28.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos