KAMASAKI SADA NA OCHRANU RÝB + VÁHA
Popis produktu

Sada na ochranu rýb Kamasaki + váha.

Značka Kamasaki zoraďuje v ponuke produkty s priaznivým pomerom cena-kvalita. Súčasťou tejto ponuky je k základnej výbave patriaca sada na ochranu rýb a váha.

Povinnou výbavou lovu kaprov a nedravých rýb sa našťastie stali rôzne matrace a pomôcky na ochranu rýb. Na husto zarybnených rybníkoch skrývajúcich kapitálne rozmery môže byť veľmi dôležitá ochrana rýb kvôli zvýšenému tlaku. Ochrana vylovenej a vypustenej ryby sa posilnila.

Ak nepoužívame matrac alebo kolísku, tak sa môže poškodiť vrstva slizu na rybe, ktorá ju chráni pred rôznymi infekciami, ale môže prísť aj k fyzickým poraneniam, napr. pri zlom výskoku.

Dokonalým riešením ochrany rýb je prvý diel setu, matrac pre kaprov Kamasaki 100x60 cm, ktorý svojimi kompaktnými rozmermi a skladateľnosťou umožňuje jednoduché prenášanie. Ryby ulovené počas noci je často problematické vážiť a fotografovať, preto sa ich oplatí držať do rána. Druhým členom setu je hodvábny prechovávací sak Kamasaki 75x110 cm, ktorý v pokojnom a bezpečnom prostredí zaručí nášmu úlovku kľud až po východ slnka.

Pred fotením sa oplatí ryby odvážiť a to hlavne kapitálne kusy, aby na fotografii viditeľný úlovok disponoval aj váhou, hlavne ak dosiahol rekordné 20 alebo 30 kilogramové hodnoty.

Váha Kamasaki do 40 kg nám pri tom veľmi napomôže. Z jej digitálneho displeja sa dá ľahko vyčítať hmotnosť úlovku.

Posledným členom setu je perorálny dezinfekčný prostriedok Septocarp, ktorý slúži na dezinfekciu rán po háčiku, aby sa neinfikovala a aby mohla potešiť aj ďalšieho rybára, ktorý ju dokáže znovu prilákať na háčik. Nezávisle od skúseností odporúčaný set, ktorý zabezpečí kompletnú ochranu vylovených rýb.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Obsah
12045-128 KAMASAKI SÚPRAVA NA KAPRA 36.90 EUR
28.90 EUR
Podložka pod kapra + prechovávací sak + antiseptický sprej + váha


DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
KAMASAKI MINI ROTAČNÝ SET S ORGANIZÉROM
5.30 Eur
3.54 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos