This product is currently not available.
L&K BOLEŇ PRÍVLAČOVÝ SET SPIN BLADE
L&K BOLEŇ PRÍVLAČOVÝ SET SPIN BLADE

Prívlačový set L&K Spin Blade Balin

Každý prvok nášho set je výbornou voľbou pre úspešnú prívlač, na základe odporúčaní Bélu Lukácsiho je doplnený o boleňový Spin Blade a Ryobi navijak. V tomto sete možno nájsť pletenú kmeňovú šnúru, prút, navijak a nástrahy.

Základ setu tvorí jeden 10-30 gramový SpinBlade, ktorého blank je podobne ako u jeho predchodcov, vyrobený z uhlíka IM12, možno ho do krajnosti zaťažovať. Ide o produkt prehnuteľný do dokonalého kruhu, s ktorým možno každý pohyb umelej nástrahy cítiť a sledovať.

Ecusima, 3000-ový variant, je jedným z najobľúbenejších kusov radu navijakov Ryobi. Je univerzálny, keďže ho možno používať s rôznymi prútmi s očkami. Aj k extrémnemu použitiu, nespôsobí sklamanie ani pri prívlači na boleňa.

Vďačí za to kvalitnému vnútornému mechanizmu a precíznemu brzdovému systému. Nevyžaduje si domácu údržbu, treba ho servisovať po roku-dvoch, čo predstavuje vnútorné vyčistenie a naolejovanie. K priaznivej cene sa pridružuje nadpriemerná kvalita, ktorá ho pozdvihuje medzi najobľúbenejšie navijaky.

Mnohých rybárov ruší, že farebné šnúry po niekoľkých náhodoch stratia svoj povlak a úplne vyblednú. Pre L&K Fine Braid to neplatí. Aj počas dlhého používania maximálne len mierne vybledne, špeciálne povlaky sa z nej nevyderú tak rýchlo, ako u iných šnúr. Medzi očkami menej škrípe, čo je veľkou výhodou pre tých, čo sú na to citliví.

Nakoniec popri legendárnom Salmo Thrill, 7 centimetrovom variante, sa do nášho prívlačového setu dostal 1 ks super boleňový Wizard Slice a jedno balenie Duo Lock Snap s karabínkou, čo je dokonalé riešenie k rýchlej výmene umelých nástrah.

Celkový obsah setu:
- Prívlačový prút L&K SpinBlade 270 Light 10-30 g
- Navijak Ryobi Ecusima 3000
- Pletená šnúra L&K Fine Braid 0,08 mm 150m
- 1 ks Salmo Thrill 7 cm wobbler
- 1 ks Wizard Slice nástraha s umelou muškou
- 1 balenie Duo Lock Snap

DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RÝB + VÁHA
36.90 Eur
28.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos