This product is currently not available.
L&K SET PROGUID HEAVY 2,20M
L&K SET PROGUID HEAVY 2,20M

Set L&K Proguide - Heavy 2,20m.

Prívlačová sezóna nesmie skončiť bez cenovo priaznivých a všetky nároky spĺňajúcich setov, ktoré teraz vznikli pod dohľadom a na základe skúseností Bélu Lukácsiho, poskytujúcich riešenie pre väčšinu prívlačových metód.

Základ 14-42 gramového setu Heavy tvorí 2,2 metrový Pro Guide. Vďaka zásobám síl sa popasuje aj so sumcami, kapitálnymi šťukami a ostriežmi. Vďaka tvrdosti s ním potiahneme aj väčšie jerk nástrahy, ale je dokonalý aj k vertikálnemu rybolovu. Charakterizuje ho silný, predsa však ľahký a štíhly blank. Prvotriedny prút do úsekov riek s veľkým prúdením. Vďaka jeho pevnosti jigy potiahneme tak, ako potrebujeme.

Prút tvorí dokonalý pár s navijakom Ryobi Ecusima s prednou brzdou, ktorý nesklame ani pri extrémnom nasadení. Vďačí za to hlavne výbornému vnútornému mechanizmu a precíznemu brzdnému systému. K priaznivej cene patriaca aj nadpriemerná kvalita ho radí medzi najobľúbenejšie navijaky. Predáva sa s náhradnou cievkou.

Mysliac na ďalšie potreby, súčasťou setu je aj kotúč L&K Fine Braid. Vďaka teflónovému poťahu má hladší povrch, preto ľahšie beží aj cez očká, popri tom naberá aj menej vody, čím umožňuje použitie aj v zimných mesiacoch.

Pre dosiahnutie maximálnej bezpečnosti sme do balenia pridali karabínky Duo-Lock, pri ktorých sa netreba obávať negatívneho ovplyvnenia pohybu ani najmenších wobblerov.

Samozrejme, v prívlačových setoch nesmie chýbať umelá nástraha, preto sú súčasťou 3 balenia Light Shot a 1 balenie Floating Long Fly, ktoré pre zloženie farieb možno použiť na prilákanie všetkých dravých rýb na háčik.

Prívlačový set L&K Heavy odporúčame pre všetkých prívlačových rybárov, vďaka nemu bude aj lov najväčších dravých rýb príjemným relaxom v tomto období, mimochodom, odporúča ho sám Béla Lukácsi.

Celkový obsah setu:
- Prívlačový prút L&K Proguide 2.2m Heavy
- Navijak Ryobi Ecusima 3000
- Pletená šnúra L&K Fine Braid 0,15mm
- L&K Duo Lock Snap 1 - 3 balenia L&K Light Shot plastic
- 1 balenie L&K Floating Long Fly plastic

DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RÝB + VÁHA
36.90 Eur
28.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos