L&K VERTIKÁLNÝ SET NA LOV SUMCOV PROFI
L&K VERTIKÁLNÝ SET NA LOV SUMCOV PROFI

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Vertikálny sumčiarsky set Profi L&K

Pod značkou L&K sa nachádzajú doplnky k lovu dravých rýb vo veľmi kvalitnom vypracovaní a veľmi pestrom sortimente, zaručujúce lov plný zážitkov.

Aj Vertic Guide rozširuje sortiment, ktorý bol vyvinutý primárne vertikálnemu lovu sumca a v posledných rokoch dopomohol mnohým rybárom k životnému sumcovi.

Prút popri vábení z člna umožňuje aj vertikálnu prívlač, ide o doposiaľ na trhu chýbajúci masívny a silný variant, ktorý sa stane dokonalým protivníkom našich najväčších sumcov. Môže byť dokonalou voľbou aj pri prívlači na veľkých sumcov.

Dvojdielny prút o dĺžke 2,1 metra je vyrobený z materiálu nano carbon IM10. Jeho vypracovanie ho robí masívnym, aj počas zdolávania zaručuje potrebnú pružnosť, popri tom je jeho hmotnosť len 225 gramov, čo ho robí nadpriemerným medzi prútmi na veľké ryby. 50-150 gramová vrhacia tiaž umožňuje aj zdvíhanie veľkých vertikálnych woblerov a iných umelých nástrah, zmapuje tak sumcov ukrývajúcich sa na sledovanom území.

Delená korková rukoväť je v časti držiaka navijaka celá, vytvára tým dodatočný úchop a umožňuje pevné držanie v každej fáze zdolávania.

Začiatok prúta a blanku dostal dva prechodné modré prvky typické pre značku, ktoré sú doplnené o žlté, dobre viditeľné bandážovania pri trojstopových zosilnených očkách.

Prút odporúčame pre začiatočníkov i profesionálnych sumčiarov, jedno z najlepších riešení k vertikálnym metódam.

S prútom vytvára dokonalý pár navijak Ryobi Ecusima Big, v ktorom sa spája japonská precíznosť a príjemný dizajn.

Ryobi Ecusima Big Cat je navijak prémiovej kategórie k lovu sumcov a iných kapitálnych dravých rýb pomocou prívlače a iných metód lovu. Robustný pohon a zosilnený hriadeľ podporuje spoľahlivosť Ecusima Big Catu aj proti najväčším dravým rybám, ponúka maximálne splnenie aj tých najnáročnejších nárokov sumčiarov.

Dokonale odolá aj najväčšej záťaži. V tom mu pomáha sila a stabilita uhlíkového brzdového systému Ryobi, ktorá je nadpriemerne hladká vo svojej kategórii, predsa však vyžaruje silu a dá sa podľa potreby jemne nastaviť. Brzdový systém bol doplnený o ďalšie tesnenia, preto je vodoodolnosť zaručená.

K setu sme pridali samozrejme aj šnúru Cat Mono, ktorá je súčasťou sortimentu Wizard. Svojou farbou i silou je dokonalou súčasťou setu.

Nakoniec aby nechýbala ani profi sumčiarska nástaha, pridali sme k 1 ks prémiovej karabínky L&K DuoLock aj jednu Salmo Giant Chubby, ktorá bude dokonalou nástrahou k prilákaniu na háčik aj tých najväčších dravých rýb.

Obsah setu:
- Prívlačový prút L&K Vertic Guide 210
- Navijak Ryobi Ecusima Big Cat 9500
- Šnúra Wizard Cat Mono 300m
- 1 ks Salmo Giant Chubby 14 cm wobler
- 1 balenie karabínky L&K DuoLock Snap


Rukoväť prútu pokrýva dokonale priliehajúci portugalský korok, ktorý uzatvára kovová koncová zátka so záťažou, ktorá má dve funkcie: jednak chráni koniec prútu od poškodení a vyvažuje ho.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Obsah
12045-500 L&K VERTIKÁLNÝ SET NA LOV SUMCOV PROFI 225.90 EUR
187.90 EUR
L&K Vertic Guide 210 prút + Ecusima Big Cat 9500 navijak + príslušenstvo


DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RÝB + VÁHA
36.90 Eur
28.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos