IBITE SIGNALIZÁTOR ZÁBERU SO SNÍMAČOM POHYBU MS LIGHT MAXI
Popis produktu

IBite Motion Sense Light MAXI signalizačná led na špičku

Samotná značka iBite znie zaujímavo a naznačuje istý druh technologickej inovácie. Platí to pre všetky výrobky v rámci sortimentu. Všetky produkty značky iBite sú založené na najnovších inováciách a vývoji, ktoré rybárom uľahčujú a spestrujú každodenný život a čas strávený pri vode.

Táto séria ponúka nielen praktické riešenie pre tých, ktorí milujú feeder lov, ale je tiež univerzálnym a dokonalým riešením na osvetlenie konca prúta počas nočného rybolovu.

MS Light je založený na Ledkovo-batériovom systéme. Konštrukcia výrobku znamená, že plastovú časť s patentovaným zámkom jednoducho nacvaknete na špičku, otočíte batériu do správnej polohy, aplikujete do nej svetelný zdroj Led a ste pripravení na nočný rybolov. Po skončení rybolovu stačí batériu z Led vybrať a odložiť ju samostatne, aby bola pripravená na ďalšie použitie pri ďalšom rybolove.

Verzia Motion Sense je extra variant UB Light signalizačnej led špičky, ktorá obsahuje aj špeciálny senzor pohybu! Podobne ako UB Light má výrobok základné svetlo, ktoré svieti zeleno, ale pri pohybe špičky sa výrobok pri zábere okamžite prepne na červené blikajúce svetlo, ktoré signalizuje zábery počas noci.

Je vhodný aj k rapid 1-2 hodinovému rybolovu.

Verzia MAXI je tiež vynikajúcou alternatívou k pevným teleskopickým prútom do tečúcich vôd s hrubšími špičkami (pribl. 3 mm hrubé špičky) na nočný rybolov.

Základné balenie obsahuje aj 435 batériu, ktorá výrobku zabezpečí výdrž minimálne 30 hodín.

Náhradnú batériu, ktorá je vhodná pre tento produkt, si môžete zakúpiť kliknutím sem.

Led dióda, ktorá poskytuje vynikajúci jas, môže výrazne zvýšiť faktor úspešnosti vášho rybolovu, čas stratených úlovkov kvôli zlým svetelným podmienkam je preč!



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Zdroj
IBLDS-43M IBITE MS LIGHT MAXI 17.90 EUR MS MAXI435 batéria


CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU
20.90 Eur
ENERGOTEAM ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU E-SENTIAL
112.90 Eur
87.90 Eur
BLACK FIGHTER ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU
17.90 Eur
CARP HUNTER DIGITÁLNY SIGNALIZÁTOR ZÁBERU STARFISH
11.90 Eur
CARP EXPERT SIGNALIZÁTOR ZÁBERU PIAVE SET S PRIJÍMAČOM
99.90 Eur
CARP EXPERT SIGNALIZÁTOR ZÁBERU TEVERE SET S PRIJÍMAČOM
99.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos