BENZÁR VLASCA CONCOURSE METHOD FEEDER 300M
Popis produktu

Šnúra Benzár Concourse Method Feeder

Rybárska výbava, ktoré je kvalitnejšia a lepšia ako konkurencia je zvyčajne aj drahšia. Nie je to inak ani v iných oblastiach života, kde sa za kvalitu platí. Je všeobecne známe, že háčiky, vlasce a ďalšie príslušenstvo vyrobené v Japonsku je oveľa kvalitnejšie, ako tie vyrobené v Číne alebo Indonézii, pretože Japonci naozaj dávajú svoje meno len tomu najlepšiemu a nedovolia, aby im unikli nedokonalé výrobky.

Je pre nás veľkým potešením a sme hrdí, že po troch rokoch tvrdej práce sme konečne pridali do nášho sortimentu rybársky produkt, ktorý nemá konkurenciu. Šnúra Concourse Method totiž disponuje takými parametrami, ktoré ju radia na bezprecedentne vysokú priečku. Čo však môže ponúknuť vlasec takej vysokej ceny a absolútne špičkovej kvality? Poďme po poradí!

Predovšetkým je táto zlatohnedá šnúra rozmerovo presná. Zodpovedá 300 metrom, pretože je v takom balení. Šnúra Concourse Method je extrudovaná a následne napínaná s neuveriteľnou presnosťou a japonskí odborníci s ňou pracujú s maximálnou zručnosťou a trpezlivosťou. Cieľom nie je vyrábať kvantitu, dôraz sa kladie na dokonalosť.

Pomalý proces naťahovania robí šnúru neuveriteľne pevnou a neuveriteľne odolnou! Má minimálnu rozťažnosť len niekoľko percent, čo je rozhodujúce z hľadiska cítenia záberov. Najmä pri love na veľké vzdialenosti si všimnete, že pri použití tejto šnúry sú zábery oveľa rozhodnejšie ako pri použití bežnej komerčnej kmeňovej šnúry.

Povrch šnúry Concourse Method je neuveriteľne príjemný na dotyk. Má veľmi špeciálny voskový povlak, ktorý sa používa len na šnúrach vyrobených v Japonsku, vďaka ktorému je medzi krúžkami takmer nehlučný a pri nahadzovaní sa neuveriteľne ľahko odvíja z cievky! To z nej robí vynikajúcu voľbu pre lov na veľké vzdialenosti, pretože umožňuje realizáciu minimálne o 5-6 % väčších náhodov s rovnakou výbavou a koncovými montážami ako bežné šnúry - ako zistili naši testovací rybári.

Táto špičková šnúra je k dispozícii výhradne v najobľúbenejších feederových veľkostiach, pričom k dispozícii sú veľkosti 0,20, 0,22 a 0,25. Cieľom bolo vytvoriť čistý, profesionálny produkt, ktorý splní všetky naše nároky.

Na záver už len otázka: komu odporúčame túto nie každodennú šnúru?! Rozhodne nie je pre bežného rybára. Tí nedokážu oceniť, čo viac táto šnúra ponúka od jej konkurentov. Concourse Method jednoznačne odporúčame rybárom, ktorí uprednostňujú nekompromisnú výbavu a príslušenstvo, a ktorí ju vystavujú takým podmienkam, ktoré vydržia len tie najkvalitnejšie produkty. Šnúra Conourse Method je práve taká. Bez problémov znesie aj 130-150 intenzívnych lovov aj v pretekárskych podmienkach, a to aj niekoľko rokov. Nemusí sa meniť každé tri mesiace alebo šesť mesiacov ako väčšina bežných šnúr, pretože pohodlne znesie aj to najtvrdšie zaobchádzanie.

Cieľom bolo vytvoriť to najlepšie bez ohľadu na to, čo to stojí. A konečný výsledok si teraz môže vyskúšať každý!



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Farba Priemer Pevnosť v ťahu Dĺžka
30623-020 BENZÁR CONCOURSE METHOD FEEDER VLASCA 0,20 300 M 24.90 EUR 0.08 EUR/M Zlato-hnedá0,20 mm5,4 kg300 m
30623-022 BENZÁR CONCOURSE METHOD FEEDER VLASCA 0,22 300 M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 24.90 EUR 0.08 EUR/M Zlato-hnedá0,22 mm6,3 kg300 m
30623-025 BENZÁR CONCOURSE METHOD FEEDER VLASCA 0,25 300 M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 24.90 EUR 0.08 EUR/M Zlato-hnedá0,25 mm7,9 kg300 m


ENERGOTEAM VLASEC POWER FEEDER 150M
2.40 Eur
ENERGOTEAM VLASEC POWER FEEDER 150M
2.36 Eur
CRALUSSO POTÁPAVÝ VLASEC PRESTIGE
8.40 Eur
CRALUSSO POTÁPAVÝ VLASEC FEEDER PRESTIGE (150M)
8.90 Eur
CRALUSSO VLASEC NAVIGATOR MATCH/FEEDER SINKING (150M/200M) QSP
13.90 Eur
CHAMPION VLASEC FEEDER&PICKER 150M
4.25 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos