This product is currently not available.
BENZAR MIX BAIT LIQUID 500ML
BENZAR MIX BAIT LIQUID 500ML

Benzar Bait Liguid charakterizuje výrazná koncentrovanosť, kvalita a mimoriadna úspešnosť. Tieto v pollitrovom balení dostupné tekutiny nie sú arómy, ale niečo omnoho viac! Rad obsahuje celkovo deväť príchutí, medzi ktorými sú markantné rozdiely.

Prvé štyri sú založené na rybom základe, predsa obsahujú sladkasté, ovocné výťažky. Tieto sladké-rybie príchute sú úspešné počas všetkých štyroch období, môžeme byť úspešní v intenzívne zarybnených a prírodných vodách! Už dávnejšie sa osvedčili jahoda, mango, ananás i čokoláda-pomaranč, ktoré sme trochu vynovili a umiestnili sme ich na „smradľavý“ základ.

Ďalšie dva typy, pečeňový olej a komplexný rybí olej, majú nadpriemerné vlastnosti. Tieto tekutiny sú veľmi čisté prírodné oleje, ktoré obsahujú všetky aminokyseliny a iné hodnotné zložky, ktoré majú na ryby veľmi dráždivý účinok. Vychádzajúc z ich olejovej podstaty, sú úspešné predovšetkým v letnom období.

Rad uzatvárajú tri, výhradne z prírodných extraktov zložené prvky, ktoré obsahujú extrakty belachan&krill, mušľa slávka zelenouústa a kukuričné klíčky-likér. Tie sa oplatí používať aj do doma vyrábaných boilies, keďže výrazne zvyšujú ich nutričnú hodnotu!

Dôležitá vlastnosť je, že nerozpúšťa PVA, preto s nimi môžeme postriekať, aromatizovať aj stick mixy!

TIP: Počas používania Bait Liquid-ov to nepreháňajme, nakoľko ide o veľmi husté tekutiny. Okrem vystupňovania vábivej sily kŕmnych zmesí ich môžeme používať aj na doma vyrábané boilies!

 

TECHNOPLANKT0N TEKUTÁ ARÓMA
1.02 Eur
BENZAR MIX KONCENTROVANÁ ARÓMA
4.25 Eur
BENZAR MIX KONCENTROVANÁ ARÓMA 100ML
3.06 Eur
TIMÁR-MIX TEKUTÁ ARÓMA 250ML
2.72 Eur
BENZAR MIX KUKURIČNÉ MLIEKO
3.06 Eur
THE ONE AMINO DIP
8.22 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos