This product is currently not available.
THE ONE GROUNDBAITS MIXER
THE ONE GROUNDBAITS MIXER

Počas namiešania kŕmnej zmesi môžeme úspešne používať Groundbait mixy.

Tekutina na báze melasy a CSL s vysokým obsahom aminokyselín.

Vo vodách pod 15 °C disponuje dobrou rozpustnosťou vo vode.

Vďaka extrémnej aromatizácii rýchlo priláka na kŕmne miesto ryby z okolia.

Dostupná vo viacerých príchutiach:

- Purple: račiu podstatu obohatili o lososový olej, popri tom mnoho ďalších, doposiaľ nepoužitých prísad napomáha tomu, aby sme dosiahli jedinečný výsledok. Vzhľadom k silnej račej, avšak sladkastej podstate je úspešne použiteľná počas celého roka. Neobsahuje umelé prísady ani farbivá! Vyrobená zo 100% prírodných prísad.

- Red: nástraha s vysokým obsahom bielkovín, s uhľohydrátmi, groundbaut mix zložený z komplexných stimulátorov. Jej ovocno-korenistú/rybiu podstatu sme doplnili o čierne korenie. Ovocný, rybí základ zaručuje nadpriemerné výsledky počas akéhokoľvek počasia. Neobsahuje umelé prísady ani farbivá! Vyrobená zo 100% prírodných prísad.

- Black: nástraha na báze rybej múčky/ štipľavá obsahuje veľké množstvo čierneho korenia, pikantného korenia, pečeňový extrakt. Netradičnou sme ju spravili veľkým množstvom výťažku zo sépie a sépiovou múčkou. Na základe zistení viacročného testovania nadpriemerne funguje aj v nepriaznivom počasí!

- Gold: vďaka vysokému obsahu uhľohydrátov je úspešná predovšetkým v otepľujúcich sa a ochladzujúcich sa vodách. Scopexovej, maslovej aróme v tomto období nedokáže odolať žiaden veľký kapor.

Vďaka extra aminokyselinám na kŕmne miesto prilákané ryby rýchlo prinúti ku kŕmeniu. Je to preto, lebo aminokyseliny sa strávia rýchlejšie ako bielkoviny a preto z nich ryby získavajú rýchlejšie energiu.

 

TECHNOPLANKT0N TEKUTÁ ARÓMA
1.02 Eur
BENZAR MIX KONCENTROVANÁ ARÓMA
4.25 Eur
BENZAR MIX KONCENTROVANÁ ARÓMA 100ML
2.68 Eur
TIMÁR-MIX TEKUTÁ ARÓMA 250ML
3.90 Eur
BENZAR MIX KUKURIČNÉ MLIEKO
3.18 Eur
THE ONE AMINO DIP
8.00 Eur
5.33 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos