This product is currently not available.
BENZAR VLASEC RIVER FEEDER MONO CLEAR 150M
BENZAR VLASEC RIVER FEEDER MONO CLEAR 150M
Šnúra Benzár River Feeder Mono Clear 150m

Séria Benzár okrem obľúbených kŕmnych zmesí a nástrah ponúka pre rybárov aj viacero kvalitných pomôcok, trebárs aj do pretekárskych podmienok. Nie je tomu inak ani u tohto produktu, ktorý ponúka riešenie aj k uviazaniu nadväzcov k aktuálne obľúbenej method  technike lovu. 

River Feeder Mono - už na základe pomenovania možno predpokladať, že  ide o monofilovú kmeňovú šnúru vyvinutú do náročných podmienok, ktorá je ideálna do našich domácich vôd.

Farba šnúry je priehľadná, preto je výborným variantom aj do vyčistených vôd riek, kde nevzbudzuje podozrenie ani u opatrnejších rýb.

Dostupná je v priemeroch od 0,20 mm až po 0,30 mm. Najmenší rozmer môže byť dokonalý k lovu pleskáčov na Tise, najväčší aj na najdivokejšie dunajské mreny.

Vďaka teflónovej vrstve disponuje extra odolnosťou voči oderu, preto lepšie zvláda aj kamenistý povrch oproti tradičným šnúram.

Smelo odporúčame túto kmeňovú šnúru pre všetkých rybárov loviacich na tečúcich riekach, jej 150 metrové balenie ju robí univerzálnou pre všetky nároky lovu na tečúcich vodách.  
 
PROFESSIONAL VLASEC MONOFIL
1.36 Eur
ENERGOTEAM VLASEC ULTRA POWER 150M
2.40 Eur
KAMASAKI VLASEC SUPER MONO 150M
2.33 Eur
BENZÁR VLASEC TRANSPARENTNÝ MONO BOLO 100M
5.18 Eur
CARP EXPERT GO GREEN INVISIBLE VLASEC 150M
4.97 Eur
CARP EXPERT ULTRA POWER VLASCE 150M
4.25 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos