This product is currently not available.
LUREFANS WOBBLER A7
LUREFANS WOBBLER A7

Lurefans A7 wobler

Firma Lurefans už od svojho vzniku v roku 2007 dobyla prívlačový trh svojimi jedinečnými nástrahami, ktoré reprezentujú vynikajúcu kvalitu v kombinácii s výborným pomerom cena-kvalita.

Séria A7 Airfang je wobler dokonale imitujúci belicu. 7 cm-ový variant disponuje jedinečným dizajnom a jedinečným tvarom, vďaka ktorému je aj jej pohyb veľmi agilný. Možno ho viesť normálnym tempom, pomaly vláčený, ale twichovaním sa naozaj prebudí k životu, vzbudiac záujem aj v najopatrnejších dravých rybách s týmto charakteristickým cik-cak pohybom.

Klesajúci variant, vďaka usmerňovaciemu disku s ním možno dosiahnuť väčšie hĺbky.

Vďaka Lurefans klesajúcemu vibračnému systému sa nástraha vedie veľmi variabilne. Wobler vibruje aj počas klesania vďaka pohybu vody, čím napodobňuje pohyb poranenej rybky. Teda nielen počas vlečenia, ale aj medzi pohybmi v klesajúcej fáze láka záujem rýb.

Dostupný s potrebne silnými BKK háčikmi, ktorých ihlový hrot poľahky prenikne a udrží tlamu dravých rýb počas zdolávania.

Wobler odporúčaný vyslovene na zubáča, šťuku, ale oplatí sa vyskúšať ich aj pri love jalca, a ani pri love boleňov nie je prehliadnuteľným variantom.

KAMASAKI WOBLER POPP
2.83 Eur
KAMASAKI WOBLER VERTIC
2.83 Eur
KAMASAKI WOBLER BUG
2.83 Eur
KAMASAKI WOBLER MINNOW
2.83 Eur
KAMASAKI WOBLER 3-JOINT
2.83 Eur
KAMASAKI WOBLER FAT
2.83 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos