L&K PRÍVLAČOVÝ SET NA LOV SUMCOV PROFI
L&K PRÍVLAČOVÝ SET NA LOV SUMCOV PROFI

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Sumčiarsky prívlačový set Profi L&K

Každý prvok nášho setu je výbornou voľbou pre úspešnú prívlač, na základe odporúčaní Bélu Lukácsiho je doplnený o sumčiarsky Spin Blade a Ryobi navijak. V sete sa nachádza pletená šnúra, prút, navijak a nástraha.
 
Základ setu tvorí jeden Heavy 80-150 gramový SpinBlade, ktorého blank je podobne ako u jeho predchodcov, vyrobený z uhlíka IM12, možno ho do krajnosti zaťažovať. Ide o produkt prehnuteľný do dokonalého kruhu, s ktorým možno každý pohyb umelej nástrahy cítiť a sledovať.

Ryobi Ecusima Big Cat je navijak prémiovej kategórie k prívlačovému lovu sumcov a iných kapitálnych dravých rýb. Robustný pohon a zosilnený hriadeľ podporuje spoľahlivosť Ecusima Big Cat aj proti najväčším dravým rybám, ponúka maximálne splnenie aj tých najnáročnejších nárokov sumčiarov.

Dokonale odolá Aj najväčšej záťaži, v tom ho podporuje sila a stabilita uhlíkového brzdového systému Ryobi, ktorý je nadpriemerne hladký vo svojej kategórii, predsa však vyžaruje silu a dá sa podľa potreby jemne nastaviť. Brzdový systém bol doplnený ďalšími tesneniami, preto je vodoodolnosť zaručená.

Mnohých rybárov ruší, že farebné šnúry po niekoľkých náhodoch stratia svoj povlak a sú úplne biele. Pre L&K Fine Braid to neplatí. Aj počas dlhého používania maximálne len mierne vybledne, špeciálne povlaky sa z nej nevyderú tak rýchlo, ako u iných šnúr. Medzi očkami menej škrípe, čo je veľkou výhodou pre tých, čo sú na to citliví.

Nakoniec nesmie chýbať ani profesionálna sumčiarska nástraha, kde je pri 1 ks prémiovej karabínky L&K DuoLock Snap súčasťou setu balenie gumenej nástrahy Swimmin Grub i k nej prislúchajúce Legend Jig háčiky, ako aj legendárny 9 cm wobler Salmo Hornet, ktorý je dokonalý k prilákaniu aj tých najväčších dravých rýb na háčik.

Obsah setu:
- Prívlačový prút L&K SpinBlade 270 Heavy 80-150 g
- Navijak Ryobi Ecusima Big Cat 6500
- Pletená šnúra L&K Fine Braid 0,25 mm 150m
- 1 balenie gumených nástrah Mann's Swimmin Grub
- 1 balenie Legend Jig jig háčikov
- 1 ks Salmo Hornet 9 cm sumčiarsky wobbler
- 1 balenie L&K DuoLock Snap karabínok


Rukoväť prútu pokrýva dokonale priliehajúci portugalský korok, ktorý uzatvára kovová koncová zátka so záťažou, ktorá má dve funkcie: jednak chráni koniec prútu od poškodení a vyvažuje ho.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Obsah
12045-501 L&K PRÍVLAČOVÝ SET NA LOV SUMCOV PROFI 218.90 EUR
184.90 EUR
SpinBlade 80-150g 2,7m + Ryobi Ecusima Big Cat 6500 + príslušenstvo


DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
KAMASAKI MINI ROTAČNÝ SET S ORGANIZÉROM
5.30 Eur
3.54 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos