This product is currently not available.
WIZARD SET TELE SKIL 180 5-20G
WIZARD SET TELE SKIL 180 5-20G

Set Wizard Tele Skill 180 5-20 g.

Obľúbená prívlačová séria Wizard sa rozrástla o produktový rad Tele Skill. Ak by ste chceli počas cestovania či dovolenky loviť prívlačou, ale odradil Vás okrem mnohých balíkov aj rozmer prúta, tak Tele Skill bude pre Vás riešením kedykoľvek sa obohatiť o zážitky s UL alebo Light prívlačou.

Táto Skill séria má teleskopické vyhotovenie, ktoré disponuje výnimočne kompaktnými transportnými rozmermi. Štruktúra materiálu sa zhoduje s dvojdielnym variantom zachovajúc si pozitívne vlastnosti. Prút má potrebne pevný chrbát, čo je v kombinácii s citlivosťou veľmi dôležitá vlastnosť pri vedení malých nástrah a pri záberoch.

Má nadpriemernú transportnú dĺžku!

Nech ideme kamkoľvek, vieme ju vziať so sebou aj v taške, dokonca i pri zahraničných leteckých cestách sa zmestí do predpísanej batožiny! Nemusíme si „vonku“ nakúpiť výstroj 3x či 5x drahšie, vezmime si ju so sebou!

Základ prúta tvorí materiál IM12, ktorý je vďaka vysokému obsahu uhlíka ľahký a silný, dobre tlmí výpady rýb. Charakterizuje ho závitový držiak navijaka, ultraľahké očká a odľahčená, estetická rukoväť.

Popri dizajnových štýlových prvkoch blanku sa na stopke nachádzajú aj korkové vložky pre ešte lepší estetický zážitok.

S prútom vytvára dokonalú kombináciu aj prívlačový prút Black Fighter 1000.

Navijak s 5+1 ložiskami a kovovou cievkou. S odolnými a precíznymi spojmi inštalovaný jemne nastaviteľný brzdový systémo s obrovskými lamelami zaručuje úspešné zdolávanie, pomocou ktorého vieme pohodlne zabrzdiť aj výpady kapitálnych rýb.

MFF LAMPA PROTI HMYZU AIR TORNADO SET S NABÍJAČKOU A POWERBANKOU
34.90 Eur
IBITE LED NA ŠPIČKU MS LIGHT DUOPACK
31.90 Eur
21.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ČERVENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ZELENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
CARP EXPERT DOUBLE TIP UNI RUNNER COMBO 360
118.90 Eur
87.90 Eur
CARP HUNTER NAVIJAK FEEDER RUNNER 6000 DUOPACK
56.90 Eur
34.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos