This product is currently not available.
INTRUDER FEEDER SET
INTRUDER FEEDER SET
Intruder Feeder set

Náš set do skorej jari obsahuje výborný Arno Intruder Heavy feeder rybársky prút vyrobený z kvalitného čistého karbónu so zosilnenými krížovými vláknami. Dokonale sa hodí na štrkoviská, mŕtve ramená, menšie vodné plochy, ale trebárs aj k lovu naťažko v tečúcich vodách, kde prúdenie umožňuje používanie koncových montáží menších hmotností. Možno si vybrať z variantu 330 a 360, dokonale sa prispôsobia k danej situácii. 

K prútom sa dokonale hodí navijak Arno Intruder Feeder rozmeru 6000, ku ktorému samozrejme prislúcha aj balenie šnúry Method Feeder.

Priemer cievky je 60 mm, čo je dostatočná šírka k tomu, aby z nej tenká šnúra (0,18-0,22 mm monofil, 0,08 mm pletená) ľahko bežala. Odľahčená plytká kovová cievka je maximálne odolná, dobre z nej beží šnúra, nepotrebujeme z nej navinúť niekoľko sto metrov. Disponuje rolničkou s ložiskom, ktorá sa točí už pri minimálnej záťaži a nezastaví sa ani pri veľkej záťaži. Masívny preklápač pôsobí esteticky, nevyvoláva dojem tenkého drôtu.    

Brzda je vyriešená tradične s lamelami kov-filc, ktorá pracuje veľmi dobre. Hrúbka osi je 5 mm, čo mu dáva potrebnú pevnosť. Navijak beží pekne plynule s tradičným tanierovým kolieskom. Disponuje kľučkou zatiahnuteľnou jediným pohybom, je vyrobená z identického materiálu ako telo navijaka.  

Prút a navijak dopĺňa method set, ktorý pozostáva zo 4 ks Carp Hunter method košíka a z jednej plničky. Súčasťou balenia je Carp Hunter nadväzec s nástrahovým tŕňom, ktorý zodpovedá za najpraktickejšie ponúknutie nástrahy pri method technike lovu.

Do balenia sa dostal praktický držiak navijaka a k nemu prislúchajúca hlava, na ktorý vieme pohodlne umiestniť náš prút, dokonca na naň vieme umiestniť ďalší kus výstroja bez pocitu preplnenia. 

Pre začiatočníkov, alebo pre rybárov vyhľadávajúcich sety s výhodným pomerom cena-kvalita. V dĺžkach 330 i 360, preto si zaručene každý nájde to pravé. K setu patrí aj 1 balenie svietiacich patrónov, preto s našim balením možno zrealizovať aj príjemný nočný feedrový lov.  

Celý obsah sady:
- prút Arno Intruder Heavy Feeder v dĺžkach 330 cm alebo 360 cm
- navijak Intruder Feeder 6000
- 200m 0,25mm šnúra Power Method Feeder
- method nadväzec Carp Hunter s nástrahovým tŕňom
- Carp Hunter Method Feeder set 4+1
- vidlička + závitový držiak s hlavou
- 1 balenie svietiacich patrónov
 

DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
KAMASAKI MINI ROTAČNÝ SET S ORGANIZÉROM
5.30 Eur
3.54 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos