This product is currently not available.
L&K SET PROGUID LIGHT 2,20M
L&K SET PROGUID LIGHT 2,20M

Set L&K Proguide - Light 2,20m.

Prívlačová sezóna nesmie skončiť bez cenovo priaznivých a všetky nároky spĺňajúcich setov, ktoré teraz vznikli pod dohľadom a na základe skúseností Bélu Lukácsiho, poskytujúcich riešenie pre väčšinu prívlačových metód.

Základ 2-10 gramového setu Light tvorí 2,2 metrový Pro Guide, veľmi jemný prút, pomocou ktorého vieme viesť aj tie najmenšie nástrahy. Môžeme ho použiť s tenkou nanofilovou alebo monofilovou šnúrou, ale výbornou voľbou je aj najtenšia pletená šnúra L&K. Vďaka jej citlivosti s ňou vieme nástrahu prezentovať tak precízne, že jej nedokáže odolať žiadna dravá ryba.

Prút tvorí dokonalý pár s navijakom Ryobi Ecusima s prednou brzdou, ktorý nesklame ani pri extrémnom nasadení. Vďačí za to hlavne výbornému vnútornému mechanizmu a precíznemu brzdnému systému. K priaznivej cene patriaca aj nadpriemerná kvalita ho radí medzi najobľúbenejšie navijaky. Predáva sa s náhradnou cievkou.

Mysliac na ďalšie potreby, súčasťou setu je aj jeden kotúč L&K Fine Braid. Vďaka teflónovému poťahu má hladší povrch, preto ľahšie beží aj cez očká, popri tom naberá menej vody, čím umožňuje použitie aj v zimných mesiacoch.

Pre dosiahnutie maximálnej bezpečnosti sme do balenia pridali karabínky Duo-Lock, pri ktorých sa netreba obávať negatívneho ovplyvnenia pohybu ani najmenších wobblerov.

Samozrejme, v prívlačových setoch nesmie chýbať umelá nástraha, preto sú súčasťou 3 balenia Light Shot a 1 balenie Floating Long Fly, ktoré pre zloženie farieb možno použiť na prilákanie všetkých dravých rýb na háčik.

Prívlačový set L&K Light odporúčame pre všetkých prívlačových rybárov, vďaka nemu bude aj lov najmenších dravých rýb príjemným relaxom v tomto období, mimochodom, odporúča ho sám Béla Lukácsi.

Celkový obsah setu:
- Prívlačový prút L&K Proguide 2.2m Light
- Navijak Ryobi Ecusima 2000
- Pletená šnúra L&K Fine Braid 0,08mm
- L&K Duo Lock Snap 00
- 3 balenia L&K Light Shot plastic
- 1 balenie L&K Floating Long Fly plastic

DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
KAMASAKI MINI ROTAČNÝ SET S ORGANIZÉROM
5.30 Eur
3.54 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos