BENZAR MIX ZANDER SPRAY 50 ML
Popis produktu

Benzár Mix Zander Spray 50ml

 

Značka Benzár roky ponúkala len a výlučne náčinie a návnady pre jemné rybolovné techniky, čo sa však od roku 2023 zmenilo.

 

Okrem už komerčne dostupných produktov v spreji na sumce je konečne pripravená ďalšia tekutá aróma vyvinutá špeciálne pre jednu z našich najobľúbenejších dravých rýb, sprej na zubáče!

 

Táto tekutina je špeciálna v niekoľkých smeroch. Jeho presné zloženie je samozrejme „tajomstvom najvyššieho stupňa“, no môžeme vám prezradiť, že okrem desaťročí skúseností Zsolta Benzára s ostriežovou prívlačou zohrali pri tvorbe produktu významnú úlohu aj pripomienky zahraničných špecialistov na prívlač. Základom tekutiny je v podstate extrakt z tresky a cesnaková aróma, no jej vektor je jedinečný.

 

Zander Spray dokáže veľmi efektívne priľnúť k povrchu plastov a iných umelých nástrah, takže svoj vnadiaci efekt dokáže uplatniť aj pri niekoľkých po sebe nasledujúcich hodoch. Okrem toho je dôležité vedieť, že aróma sa dá dobre využiť aj v prípade lovu na mŕtvu rybku, pretože veľmi dobre priľne k rybkám a dokáže zo seba uvoľňovať chuťové i aromatické zložky aj po dobu niekoľkých minút.

 

Tekutinu je vhodné použiť v tých situáciách, keď už „ostnatochrbtí“ nemajú moc záujem sa poriadne zakusnúť a nástrahu iba ochutnávajú, no k plnohodnotnému záberu sa už nevieme dopracovať.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Balenie
93770-001  7.30 EUR 146 EUR/L Nový Zander Spray50ml


TECHNOPLANKT0N TEKUTÁ ARÓMA
1.02 Eur
BENZAR MIX KONCENTROVANÁ ARÓMA
4.25 Eur
BENZAR MIX KONCENTROVANÁ ARÓMA 100ML
2.68 Eur
TIMÁR-MIX TEKUTÁ ARÓMA 250ML
3.90 Eur
BENZAR MIX KUKURIČNÉ MLIEKO
3.18 Eur
THE ONE AMINO DIP
8.00 Eur
5.33 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos