BENZAR MIX ZANDER SPRAY 50 ML
Popis produktu

Benzár Mix Zander Spray 50ml

 

Značka Benzár roky ponúkala len a výlučne náčinie a návnady pre jemné rybolovné techniky, čo sa však od roku 2023 zmenilo.

 

Okrem už komerčne dostupných produktov v spreji na sumce je konečne pripravená ďalšia tekutá aróma vyvinutá špeciálne pre jednu z našich najobľúbenejších dravých rýb, sprej na zubáče!

 

Táto tekutina je špeciálna v niekoľkých smeroch. Jeho presné zloženie je samozrejme „tajomstvom najvyššieho stupňa“, no môžeme vám prezradiť, že okrem desaťročí skúseností Zsolta Benzára s ostriežovou prívlačou zohrali pri tvorbe produktu významnú úlohu aj pripomienky zahraničných špecialistov na prívlač. Základom tekutiny je v podstate extrakt z tresky a cesnaková aróma, no jej vektor je jedinečný.

 

Zander Spray dokáže veľmi efektívne priľnúť k povrchu plastov a iných umelých nástrah, takže svoj vnadiaci efekt dokáže uplatniť aj pri niekoľkých po sebe nasledujúcich hodoch. Okrem toho je dôležité vedieť, že aróma sa dá dobre využiť aj v prípade lovu na mŕtvu rybku, pretože veľmi dobre priľne k rybkám a dokáže zo seba uvoľňovať chuťové i aromatické zložky aj po dobu niekoľkých minút.

 

Tekutinu je vhodné použiť v tých situáciách, keď už „ostnatochrbtí“ nemajú moc záujem sa poriadne zakusnúť a nástrahu iba ochutnávajú, no k plnohodnotnému záberu sa už nevieme dopracovať.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Balenie
93770-001  7.30 EUR 146 EUR/L Nový Zander Spray50ml


BENZAR MIX KONCENTROVANÁ ARÓMA
4.25 Eur
BENZAR MIX KONCENTROVANÁ ARÓMA 100ML
2.68 Eur
TIMÁR-MIX TEKUTÁ ARÓMA 250ML
3.90 Eur
THE ONE AMINO DIP
8.00 Eur
5.33 Eur
CRALUSSO FISHING MASTER SPRAY
3.25 Eur
FEEDERMANIA SPRAY FLUO AMINO 30 ML
4.97 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos